Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewsIt]: Τα κατορθώματα του Ρώσου… χρυσοδάκτυλου που συνέλαβε η ελληνική αστυνομία
[NewsIt]: Τα κατορθώματα του Ρώσου… χρυσοδάκτυλου που συνέλαβε η ελληνική αστυνομία

[NewsIt]: Τα κατορθώματα του Ρώσου… χρυσοδάκτυλου που συνέλαβε η ελληνική αστυνομία

Ρώσο “χρυσοδάκτυλο”, οποίος το 2014 άρπαξε από τα χρηματοκιβώτια μοσχοβίτικης Τράπεζας το ποσό των 900.000 δολαρίων, κατάφερε να εντοπίσει η Ασφάλεια Αττικής, έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε σε βάρος του η ρωσική Αστυνομία.

Ο 35χρονος Ρώσος, για τον οποίο εξετάζονται υπόγειες διαδρομές του με την μοσχοβίτικη Μαφία, ζούσε ήσυχα και χωρίς να προκαλεί στο Μενίδι από το 2014 και μάλιστα χωρίς να επιδεικνύει την οικονομική άνεση που είχε προκειμένου να μην κινεί τις υποψίες.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από ενδελεχείς έρευνες, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 35χρονο Ρώσο “χρυσοδάκτυλο”, και τελικά να τον συλλάβουν στη μονοκατοικία που είχε νοικιασμένη στο Μενίδι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβαν οι Έλληνες Αστυνομικοί από τους Ρώσους συναδέλφους τους, ο 35χρονος το 2014, χρησιμοποιώντας τα πραγματικά κλειδιά της Τραπεζας, μπήκε νυχτερινές ώρες στο κεντρικό κατάστημα τις “Sberbank Rossii”,και αφού απενεργοποίησε τα συστήματα ασφαλείας, στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο υπόγειο του κεντρικού καταστήματος, που ήταν εγκατεστημένο το μεγάλο χρηματοκιβώτιο της Τράπεζας, το οποίο και άνοιξε, επίσης με κλειδί που είχε στην κατοχή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!