Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewsIt]: Ειρηνοδικείο: Νόμιμη και συνταγματική η ίδρυση της Ένωσης Ανωτάτων και Ανωτέρων Δικαστών και Εισαγγελέων
[NewsIt]: Ειρηνοδικείο: Νόμιμη και συνταγματική η ίδρυση της Ένωσης Ανωτάτων και Ανωτέρων Δικαστών και Εισαγγελέων

[NewsIt]: Ειρηνοδικείο: Νόμιμη και συνταγματική η ίδρυση της Ένωσης Ανωτάτων και Ανωτέρων Δικαστών και Εισαγγελέων

Νόμιμη και συνταγματική είναι η ίδρυση της Ένωσης Ανωτάτων και Ανωτέρων Δικαστών και Εισαγγελέων, με απόφαση του Ειρηνοδικείου της Αθήνας, επισημαίνουν τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής σε νέα ανακοίνωση τους.

“Το Ειρηνοδικείο, σύμφωνα με τα ανωτέρω, αναγνώρισε το νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας, για την ίδρυση σωματείου-δικαστικής Ένωσης Ανωτάτων και Ανωτέρων Δικαστών και Εισαγγελέων. Ως εκ τούτου είναι αδιανόητο να προβάλλεται αντισυνταγματικότητα του νόμιμου κατοχυρωμένου δικαιώματός μας. Όπως ήδη αναφέραμε, στην από 25-11-2016 ανακοίνωσή μας, αιτία της ίδρυσής μας, πέραν των άλλων, ήταν η παντελής έλλειψη εκπροσώπησης των Ανωτάτων Δικαστών στο Προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, παρότι υπάρχει εκλεγμένος Πρόεδρος Εφετών στο Διοικητικό Συμβούλιο”, τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε όπως επισημαίνεται λόγω του συνεχιζόμενου αδικαιολόγητου θυρύβου για την ίδρυση της νέας δικαστικής ένωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!