Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewsIt]: Ύποπτο δημοσίευμα της βρετανικής SUN! – Αναρωτιέται πόσο ασφαλής χώρα είναι η Ελλάδα
[NewsIt]: Ύποπτο δημοσίευμα της βρετανικής SUN! – Αναρωτιέται πόσο ασφαλής χώρα είναι η Ελλάδα

[NewsIt]: Ύποπτο δημοσίευμα της βρετανικής SUN! – Αναρωτιέται πόσο ασφαλής χώρα είναι η Ελλάδα

- Ύποπτο δημοσίευμα της εφημερίδας SUN που στοχεύει στην “καρδιά” τον ελληνικό τουρισμό
– Στο δημοσίευμα η Αθήνα περιγράφεται ως μια όχι τόσο ασφαλής πόλη και μάλιστα παραθέτει και σχετική ταξιδιωτική οδηγία του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών
– Το δημοσίευμα υποκρύπτει και ξενοφοβία αφού αναφέρει ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός προσφύγων και μεταναστών στα νησιά αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα για τους βρετανούς τουρίστες!

Μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι η τουριστική σεζόν έχει τελειώσει και άρα το δημοσίευμα της βρετανικής SUN δεν μπορεί να έχει επιπτώσεις στην Ελλάδα. Όμως, αυτός ο συλλογισμός είναι τουλάχιστον επιπόλαιος αν σκεφτεί κανείς ότι νέες ξενοδοχειακές μονάδες ανοίγουν στην Αθήνα και αν σκεφτεί κανείς επίσης ότι η τουριστική περίοδος στην χώρα μας παρατάθηκε λόγω αυξημένης κίνησης και καλού καιρού. Επίσης, οι νέες ξενοδοχειακές μονάδες της Αθήνας ποντάρουν πολλά στον συνεδριακό τουρισμό.

Η εφημερίδα SUN που διαβάζεται από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο αλλά και την Βρετανία, φιλοξένησε στις 17/10/2016 ένα άρθρο που μόνο ύποπτο μπορεί να χαρακτηρισθεί. Κι αυτό, γιατί παρουσιάζει μια χώρα που σχεδόν είναι σε πόλεμο με μια πρωτεύουσα που κινδυνεύει κανείς στους δρόμους της, λόγω διαδηλώσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!