Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewsIt]: Γιατί οι πρόσφυγες προκαλούν φόβο στην Ελλάδα; Έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιά δίνει απαντήσεις
[NewsIt]: Γιατί οι πρόσφυγες προκαλούν φόβο στην Ελλάδα; Έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιά δίνει απαντήσεις

[NewsIt]: Γιατί οι πρόσφυγες προκαλούν φόβο στην Ελλάδα; Έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιά δίνει απαντήσεις

Προκαλούν φόβο οι πρόσφυγες στην Ελλάδα; Άλλαξαν απόψεις οι Έλληνες για τους πρόσφυγες μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη; Πώς συγκρούστηκαν κυβέρνηση και αντιπολίτευση για το προσφυγικό; Πώς αποτύπωσαν οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στο Αιγαίο τις προσφυγικές ροές;

Απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα δίνουν οι έρευνες του Πανεπιστημίου Πειραιά που παρουσιάζονται την Πέμπτη στο Συνέδριο που διοργανώνει το Εργαστήρι Στρατηγικής Επικοινωνίας & Μέσων Ενημέρωσης.

Κύρια θέματα του συνεδρίου είναι το Προσφυγικό και το Brexit, τα οποία κυριάρχησαν στην επικαιρότητα τον τελευταίο χρόνο. Παράλληλα θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με την Πολιτική ρητορική, τα Μέσα Ενημέρωσης και Εικόνες κρατών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν έρευνες:

1. Σχετικά με το προσφυγικό: για τους “Πρόσφυγες και Μετανάστες στον Λόγο του Τραμπ”, τον “Φόβο του Προσφυγικού στην περίπτωση της Ουγγαρίας”,το πώς απεικονίστηκαν οι πρόσφυγες και η Ελλάδα στα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, Πώς είδαν τους πρόσφυγες τα ενημερωτικά ιστολόγια στο Αιγαίο πριν και μετά την Τρομοκρατική Επίθεση στο Παρίσι, καθώς και για την απειλή και φόβο στις Ειδήσεις των ενημερωτικών ιστοσελίδων του Αιγαίου, την ίδια περίοδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!