Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewsIt]: Για τα μάτια μιας γυναίκας η οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα!
[NewsIt]: Για τα μάτια μιας γυναίκας η οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα!

[NewsIt]: Για τα μάτια μιας γυναίκας η οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα!

Ο αδερφός έσφαξε τον αδερφό. Το θύμα ξεψυχώντας στα χέρια του πατέρα, πρόλαβε να ψελλίσει: “Πατέρα εγώ αυτή τη γυναίκα δεν την γνωρίζω”.

Ήταν μια φιλήσυχη οικογένεια, με καλό όνομα στην περιοχή. Ο πατέρας, ένας ευυπόληπτος πολίτης και επαγγελματίας, που διατηρεί γνωστό κατάστημα πώλησης υαλικών στην περιοχή, είδε από την μια στιγμή στην άλλη την οικογένεια του να διαλύεται. Το ένα του παιδί στον τάφο και το δεύτερο στην φυλακή.

Όλα άρχισαν το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν τις 21:00, όταν τα δυο αδέλφια, 38 και 35 ετών αντίστοιχα, άρχισαν να έχουν μια έντονη συζήτηση. Εκείνη την ώρα ο πατέρας τους ήταν σε άλλο δωμάτιο της ισόγειας κατοικίας στην οδό Στέφανου Σαράφη στην Αγία Βαρβάρα.
Ξαφνικά τα “αίματα άναψαν” και τα δυο αδέλφια άρχισαν να διαπληκτίζονται άγρια. Αιφνιδιαστικά και πριν ο πατέρας προλάβει να βγει από το δωμάτιο του, προκειμένου να ηρεμήσει τους γιους του, ο 35χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι από το συρτάρι της κουζίνας και το κάρφωσε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα του 38χρονου αδελφού του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!