Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [NewsIt]: Διαθέσιμo και στη χώρα μας το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Server 2016
[NewsIt]: Διαθέσιμo και στη χώρα μας το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Server 2016

[NewsIt]: Διαθέσιμo και στη χώρα μας το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Server 2016

Διαθέσιμη και στην Ελλάδα είναι πλέον η νέα έκδοση Windows Server 2016 της Microsoft, για επιχειρήσεις που επιθυμούν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες cloud.

Το Windows Server 2016 είναι το νέο cloud-ready server λειτουργικό σύστημα, το οποίο προσφέρει στις επιχειρήσεις δυνατότητες οι οποίες μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικά προνόμιο των cloud υποδομών. Με χαρακτηριστικά όπως η αυξημένη ασφάλεια, η αποδοτικότητα και η ευελιξία, μέσα από τη νέα πλατφόρμα η Microsoft προσφέρει πλέον την επιλογή του υβριδικού cloud.

Ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες που προσφέρει το νέο λειτουργικό είναι η ενσωματωμένη ασφάλεια, η cloud-ready πλατφόρμα εφαρμογών και η software-defined Datacenter υποδομή.

Συγκεκριμένα, οι εφαρμογές και το σύνολο των εργασιών των επιχειρήσεων προφυλάσσονται από νέα χαρακτηριστικά ασφάλειας, τα οποία αποτρέπουν επιθέσεις και συμβάλλουν στην ανίχνευση ύποπτων δραστηριοτήτων, τα οποία επεκτείνονται και στο επίπεδο των virtual μηχανών.

Επιπλέον, ο νέος server διευκολύνει και βελτιστοποιεί την έξυπνη διαχείριση εφαρμογών, είτε αυτές βρίσκονται on-premises είτε στο cloud, με την χρήση τεχνολογιών, όπως το Nano Server Deployment Option και τα Windows Containers. Οι νέες διαδικασίες αυτοματοποίησης στοχεύουν στη μείωση του κόσμους με δυνατότητα κλιμάκωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!