Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewsIt]: Διανομή τροφίμων σε 1.000 άπορες οικογένειες από τον Δήμο Πειραιά
[NewsIt]: Διανομή τροφίμων σε 1.000 άπορες οικογένειες από τον Δήμο Πειραιά

[NewsIt]: Διανομή τροφίμων σε 1.000 άπορες οικογένειες από τον Δήμο Πειραιά

Διανομή τροφίμων σε 1.000 άπορες οικογένειες της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, πραγματοποίησε ο Δήμος Πειραιά και η εταιρεία PepsiCo, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σιτίζουμε & Μοιράζουμε Χαμόγελα!», που υλοποιείται από τον Μάιο σε όλες τις δημοτικές κοινότητες της πόλης.

Τα είδη που διανεμήθηκαν είναι: μακαρόνια, όσπρια, λάδι, κονσέρβες τροφίμων, γάλατα, γιαούρτια, κρουασάν και γλυκά. Η εταιρεία PepsiCo με τα δικά της προϊόντα ή με τη συλλογή τροφίμων από συνεργάτες και φίλους, προσφέρει τρόφιμα 14 φορές τον μήνα, σε 4.000 οικογένειες συνολικά, στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.
Σημειώνεται, ότι πολλές ακόμη εταιρίες συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, και συνέβαλαν χωρίς δεύτερη σκέψη στην προσφορά τροφίμων. Οι εταιρίες αυτές είναι: οι Brinks Security, Chipita, Ferrero, FrieslandCampina Hellas, GS Travel, KOPE, Γενική Ταχυδρομική, Ελληνικά Πετρέλαια, Κρι-Κρι και Στεργίου. Ταυτόχρονα, και οι εργαζόμενοι της εταιρείας συνέδραμαν με τυποποιημένα τρόφιμα κι έτσι το σύνολο της προσφοράς έφτασε τα 13.000 τεμάχια.
Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος βρέθηκε στον χώρο της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, όπου πραγματοποιήθηκε η διανομή, μίλησε για τη σημαντική αυτή συνεργασία με την PepsiCo, που έχει ως κύριο σκοπό την προσφορά βοήθειας σε δημότες του Πειραιά που διαβιούν στα όρια της φτώχειας, έχουν κάρτα απορίας, είτε είναι άνεργοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!