Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsIt]: Η Citroën αλλάζει σήμα, καμπάνια και σλόγκαν
[NewsIt]: Η Citroën αλλάζει σήμα, καμπάνια και σλόγκαν

[NewsIt]: Η Citroën αλλάζει σήμα, καμπάνια και σλόγκαν

Ο Γάλλος κατασκευαστής με την ευκαιρία του καινούργιου C3 κάνει μονόχρωμο το σήμα του, προχωρά σε νέα στρατηγική στη διαφήμιση και φέρνει καινούργιο σλόγκαν.

Η Citroën επωφελείται του λανσαρίσματος μιας καινούργιας διαφημιστικής καμπάνιας για να αλλάξει το λογότυπό της. Τα όρθια εισαγωγικά της, les chevrons που λένε οι Γάλλοι, δεν εγκαταλείφθηκαν, αλλά το σχέδιο εξελίχτηκε προς χάριν της απλότητας και του νεωτερισμού.

Με το λανσάρισμα του καινούργιου C3, η Citroën επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο της κατηγορίας των σουπερμίνι. Η τρίτη γενιά του αναμένεται στις εκθέσεις στις αρχές Νοεμβρίου, τουλάχιστον για τη Γαλλία καθώς στην Ελλάδα μπορεί να πάρει λίγες ημέρες παραπάνω. Αλλά πριν ξεκινήσει η επικοινωνιακή προώθηση για το αυτοκίνητο, η γαλλική φίρμα λανσάρισε μια καινούργια εταιρική καμπάνια.

Αυτή μετουσιώνει σε εικόνες τα αποτελέσματα της έρευνας «οι ζωές μας στο αυτοκίνητο», μέσω της οποίας μάθαμε ότι περνάμε κατά μέσο όρο τέσσερα χρόνια και ένα μήνα από τη ζωή μας μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Έτσι, θα δούμε τελείως διαφορετικές διαφημίσεις από αυτές που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στην τηλεόραση για τη γαλλική φίρμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!