Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [NewsIt]: Η BMW θα επενδύσει τα κέρδη του 2017 σε ηλεκτρικά οχήματα
[NewsIt]: Η BMW θα επενδύσει τα κέρδη του 2017 σε ηλεκτρικά οχήματα

[NewsIt]: Η BMW θα επενδύσει τα κέρδη του 2017 σε ηλεκτρικά οχήματα

Το BMW Group θέλει να πετύχει ρεκόρ πωλήσεων και να αυξήσει τα κέρδη της προκειμένου να χρηματοδοτήσει την εξέλιξη νέων ηλεκτρικών οχημάτων.

Η επίτευξη του στόχου η γερμανική εταιρεία ευελπιστεί ότι θα πραγματοποιηθεί μέσω της αύξησης των πωλήσεων των πολύ επικερδών SUV. Με αυτά τα κέρδη η BMW θα χρηματοδοτήσει την τεράστια επένδυση που κάνει για να προσαρμόσει τα εργοστάσιά της στην παραγωγή πλήρως ηλεκτρικών οχημάτων.
 «Η ηλεκτροκίνηση θα ενσωματωθεί στον πυρήνα των μαρκών του Ομίλου» είπε ο CEO της εταιρείας, Harald Krüger, σε συνέντευξη τύπου. Μέχρι τώρα η υπομάρκα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της BMW,«i» είχε ξεχωριστή γραμμή παραγωγής, με περιορισμένες παραγωγικές δυνατότητες.
Για το 2017 η BMW προβλέπει ότι θα πουλήσει 100.000 αυτοκίνητα με τεχνολογία plug-in ή πλήρως ηλεκτρικά, καθώς στοχεύει να διευρύνει τη γκάμα των EV με περισσότερα μοντέλα από το i3 που υπάρχει μέχρι τώρα. Πιο συγκεκριμένα το BMW Group στοχεύει να λανσάρει ένα ηλεκτρικό MINI το 2019 και μια πλήρως ηλεκτρική BMW X3 το 2020.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!