Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewsIt]: Αποκαλύψεις για την “Επιχείρηση Χιμαίρα” και τους διακινητές ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας!
[NewsIt]: Αποκαλύψεις για την “Επιχείρηση Χιμαίρα” και τους διακινητές ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας!

[NewsIt]: Αποκαλύψεις για την “Επιχείρηση Χιμαίρα” και τους διακινητές ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας!

Ένας Αρχηγός, ενάμιση τόνος χασίς, 19 εκατομμύρια ευρώ, σύμπραξη δυο μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων και διακίνηση ναρκωτικών ακόμα και έξω από σχολεία, είναι τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν την εικόνα της Μαφίας του κέντρου των Αθηνών, την οποία εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, καθαρίζοντας έτσι μετά από πολλά χρόνια το ιστορικό κέντρο της Πρωτεύουσας.

Περιοχές, όπως τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, η Πλατεία Αμερικής, η οδός Δροσοπούλου στην Κυψέλη, ο πεζόδρομος της Νομικής, το παρκάκι στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, η Πλατεία Κάνιγγος, η πλατεία Βικτωρίας και άλλες περιοχές του κέντρου των Αθηνών, είχαν μετατραπεί σε υπαίθριο “Σούπερ Μάρκετ” ναρκωτικών, με διακινητές Αφρικανούς και χονδρεμπόρους Αλβανούς Μαφιόζους, οι οποίοι εκπλήρωναν ακόμα και συμβόλαια θανάτου.
Οι δαιδαλώδεις σύμπραξη της Νιγηριανής με την Αλβανική Μαφία τα τελευταία χρόνια, είχε μετατρέψει το κέντρο των Αθηνών σε απαγορευμένη ζώνη για φιλήσυχους πολίτες, καθώς το εμπόριο και η χρήση ναρκωτικών γίνονταν σε κοινή θέα.
Απόφαση της Ασφάλειας Αττικής δεν ήταν να ξεριζώσει απλά κάποιες ομάδες, οι οποίες άμεσα θα αντικαθίστανται από τους Μαφιόζους, αλλά να φτάσουν στην “πηγή”, εν προκειμένω στα “κεφάλια” που κινούσαν τα “νήματα” στην διακίνηση ναρκωτικών, και να τους κλείσει φυλακή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSIT

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!