Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Ζήγρας: Ο Τσοχατζόπουλος πήρε «μίζες» για τα εξοπλιστικά
[Newsbeast]: Ζήγρας: Ο Τσοχατζόπουλος πήρε «μίζες» για τα εξοπλιστικά

[Newsbeast]: Ζήγρας: Ο Τσοχατζόπουλος πήρε «μίζες» για τα εξοπλιστικά

Απολογούμενος, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση σε βάρος του πρώην υπουργού

Ως θύμα του εξάδελφου του Άκη Τσοχατζόπουλου εμφανίστηκε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο Νίκος Ζήγρας κατηγορούμενος στην υπόθεση για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Ο Νίκος Ζήγρας απολογούμενος εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση σε βάρος του πρώην υπουργού και συγκατηγορούμενου του Άκη Τσοχατζόπουλου κατονομάζοντας τον ως τον τελικό αποδέκτη μιζών για την προμήθεια των εξοπλιστικών προγραμμάτων των υποβρυχίων και των TOR-M1.

Όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών το «δεξί χέρι» του Άκη Τσοχατζόπουλου, λειτούργησε κατ’ εντολή του πρώην υπουργού και τόνισε πως όλες οι αγοροπωλησίες ακινήτων με την εμπλοκή υπεράκτιων εταιριών, που αναφέρονται στο κατηγορητήριο, ήταν εικονικές.

«Ο Τσοχατζόπουλος δεν μου είπε από που ήταν τα χρήματα. Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης, μου είπε ξεκάθαρα. Η αλήθεια είναι μία και αποκαλύπτεται από τα έγγραφα που έρχονται από την Ελβετία. Ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος το γνωρίζει. Βρέθηκα ξαφνικά από το πουθενά να έχω επαφές με πολιτικούς, εργοστάσια, πολλά χρήματα. Μου γνώρισε ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον Ντίνο Μιχαηλίδη ως φίλο του που εκπροσωπεί αραβικά fund και θα έκαναν επενδύσεις σε ακίνητα. Τελικά όπως μου είπε ο Ντίνος Μιχαηλίδης τα χρήματα προέρχονταν από εξοπλιστικά προγράμματα, μίζες από ρωσικούς πυραύλους και αντισταθμιστικά».

Ο Νίκος Ζήγρας υποστήριξε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος χρησιμοποιούσε το διαβατήριο του για να ταξιδεύει στο εξωτερικό ακόμη και την περίοδο που ήταν υπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!