Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Ζαχαριάδης: Οι σκληρές, γκρίζες και δύσκολες εποχές είναι πίσω μας
[Newsbeast]: Ζαχαριάδης: Οι σκληρές, γκρίζες και δύσκολες εποχές είναι πίσω μας

[Newsbeast]: Ζαχαριάδης: Οι σκληρές, γκρίζες και δύσκολες εποχές είναι πίσω μας

«Η πολιτική στόχευση αυτής της κυβέρνησης είναι η πλήρης, συνταγματικά, εξάντληση της τετραετίας»

«Η βούληση, ο προγραμματισμός, η πολιτική στόχευση αυτής της κυβέρνησης είναι η πλήρης, συνταγματικά, εξάντληση της τετραετίας, δηλ. οι εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο του 2019», δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Παρά τις μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, που περάσαμε τα τελευταία χρόνια, η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί, βαίνει βελτιούμενη. Τα χθεσινά στοιχεία για την ανεργία, δείχνουν ότι υποχώρησε στο 18,5% -περίπου δέκα μονάδες χαμηλότερη σε σχέση με το μάξιμουμ που είχε καταγραφεί το 2014. Αυτή η εξέλιξη έρχεται σε μία στιγμή που έχουμε αύξηση της απασχόλησης, αύξηση του κατώτατου μισθού, (…), μείωση της ημιαπασχόλησης, μείωση της γκρίζας απασχόλησης (…) Είναι άλλη μία απόδειξη -όχι ένδειξη- ότι οι σκληρές, γκρίζες και δύσκολες εποχές είναι πίσω μας και σιγά σιγά μπορούμε να οργανώνουμε την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανακούφιση της κοινωνίας», διευκρίνισε ο κ. Ζαχαριάδης περιγράφοντας τη στόχευση της κυβέρνησης τους επόμενους μήνες.

Αναφερόμενος στην ψηφοφορία για το πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ επισήμανε ότι «είναι μια επιλογή που η Ελλάδα την είχε χαράξει εδώ και πολλά πολλά χρόνια, όταν είχε την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2003 στη Θεσσαλονίκη, ήταν η στρατηγική που είχε εκπέμψει τότε σε συμφωνία με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι ανοίγει ο δρόμος για να ενταχθούν οι γείτονές μας στην Ευρώπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!