Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 20 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Το ξέσπασμα της Νίκης Κάρτσωνα για «προπονητές που κακοποιούν ψυχές»
[Newsbeast]: Το ξέσπασμα της Νίκης Κάρτσωνα για «προπονητές που κακοποιούν ψυχές»

[Newsbeast]: Το ξέσπασμα της Νίκης Κάρτσωνα για «προπονητές που κακοποιούν ψυχές»

«Λόγια απαράδεκτα, βρισιές και απειλές… ναι έμαθα το όνομα του»

Μπροστά σε ένα περιστατικό που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό της βρέθηκε η Νίκη Κάτσωνα, την ώρα που πήγαινε για προπόνηση τον γιο της.

Το περιστατικό αυτό αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και να στείλει το δικό της μήνυμα στους γονείς…

Αναλυτικά, η ανάρτησή της:

«Προπονητές που κακοποιούν ψυχές…

Έναν τέτοιο μόλις συνάντησα στο διάδρομο πηγαίνοντας το γιο μου για προπόνηση… ένας προπονητής ξιφασκίας τα έχωνε σε ένα 15χρονο μπροστά στα μάτια μας!!! Λόγια απαράδεκτα, βρισιές και απειλές…. ναι έμαθα το όνομα του! Ναι ήθελα να πάρω αυτό το πλάσμα αγκαλιά και να του πω πως όσα σου είπε αυτός ο αδύναμος ανθρωπάκος ήταν για τα δικά του μούτρα… ναι ήθελα να μάθω αν οι γονείς του ξέρουν… Ναι ήθελα πολλά να κάνω!!!

Πάνω απ’ όλα όμως αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας και μέσα από δικά μου βιώματα, να είστε κοντά στα παιδιά σας! Να αφουγκράζεστε αυτά που θα σας πουν!! Γιατί κανένας προπονητής δεν σημαίνει πως το παιδί σας θα το πάει παρακάτω!!! Πιστέψτε το παιδί σας, παρατηρήστε το παιδί σας και αν στο δρόμο σας εμφανιστεί κάποιος προπονητής που έχει εμμονές με πρωταθλητές και απωθημένα, απλά ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!