Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Τα ξενοδοχεία Marriott επιστρέφουν στην Αθήνα
[Newsbeast]: Τα ξενοδοχεία Marriott επιστρέφουν στην Αθήνα

[Newsbeast]: Τα ξενοδοχεία Marriott επιστρέφουν στην Αθήνα

Ποιο ξενοδοχείο θα πάρει το όνομά τους

Ήταν στα τέλη του 2013 όταν η Marriott κατέβαζε ταμπέλες από το Athens Ledra δίνοντας όμως υπόσχεση ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Σήμερα, τρία χρόνια αργότερα, ο ξενοδοχειακός κολοσσός αποκτά ξανά παρουσία στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Συγγρού  πιο νότια καθώς το όνομα του θα ανεβεί στο ξενοδοχείο Μetropolitan του ομίλου Χανδρή.

Η νέα συμφωνία της Marriott International με τα Ξενοδοχεία Χανδρή θα μπει σε εφαρμογή το 2018 καθώς θα προηγηθεί η προγραμματιζόμενη ανακαίνιση των 15 εκατομμυρίων δολαρίων στο ξενοδοχείο των 366 δωματίων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Marriott αναφέρει ότι υπογραφή της συνεργασίας με το ξενοδοχείο Metropolitan, υπογραμμίζει την επιθυμία της  να συνεργαστεί με ιδιοκτήτες, ώστε να διευρύνει τα 30 εμπορικά σήματά της σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Τα Ξενοδοχεία Χανδρή έχουν σήμερα στην ιδιοκτησία τους και διαχειρίζονται πέντε ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τα Ξενοδοχεία Χανδρή, τα οποία έχουν ισχυρή ιστορία στον κλάδο της φιλοξενίας και μοιράζονται το όραμά μας για καινοτομία. Είμαστε επίσης περήφανοι, που μας επέλεξαν ως την πρώτη συνεργασία τους με ένα διεθνές εμπορικό σήμα», σύμφωνα με τον Carlton Ervin, γενικό διευθυντή Ανάπτυξης της Marriott International στην Ευρώπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!