Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το θεατρικό εργαστήρι αντίqρηση στη Θεσσαλονίκη
[Newsbeast]: Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το θεατρικό εργαστήρι αντίqρηση στη Θεσσαλονίκη

[Newsbeast]: Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το θεατρικό εργαστήρι αντίqρηση στη Θεσσαλονίκη

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναπτύξουν μια βιωματική σχέση με την τέχνη του θεάτρου

Μια νέα θεατρική χρονιά ξεκινά για τα τμήματα εφήβων και ενηλίκων του θεατρικού εργαστηρίου αντίqρηση. Το εργαστήρι απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναπτύξουν μια βιωματική σχέση με την τέχνη του θεάτρου, αντιμετωπίζοντάς την ως επιστήμη και να ανακαλύψουν τη χαρά του παιχνιδιού.

Τμήμα Εφήβων:

Το εφηβικό τμήμα του εργαστηρίου αντίqρηση συνεχίζει και φέτος για 3η χρονιά με ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εφήβων. Με τον Νικόλα Μαραγκόπουλο (ηθοποιός, δάσκαλος υποκριτικής) στη διδασκαλία της υποκριτικής και του αυτοσχεδιασμού και τη Δόμνα Χουρναζίδου (φιλόλογος) στη διδασκαλία της λογοτεχνίας οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν στον αυτοσχεδιασμό, να γνωρίσουν τεχνικές υποκριτικής μέσα από σκηνικά παιχνίδια, να εξασκηθούν στη μέθοδο της κιναισθητικής απόκρισης και να προσεγγίσουν λογοτεχνικά κείμενα και ποιήματα.

Στη διάρκεια του έτους θα πραγματοποιηθούν βραχύχρονα σεμινάρια μουσικής –τραγουδιού και κινησιολογίας σχετικά με τις ανάγκες του έργου που θα παρουσιάσουν τα παιδιά στο τέλος της χρονιάς. Στόχος του εργαστηρίου είναι να μάθουμε να παρατηρούμε, να ακούμε, να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και να επικοινωνούμε παίζοντας!

Μάθημα γνωριμίας: 22 Σεπτεμβρίου: 12.00-15.00

Έναρξη μαθημάτων: 6 Οκτωβρίου 2019

Τμήμα Ενηλίκων:

Με τον Νικόλα Μαραγκόπουλο στη διδασκαλία, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν σε εβδομαδιαία βάση μαθήματα, προσανατολισμένα κυρίως στην τεχνική της υποκριτικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!