Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το Opel Corsa της 6ης γενιάς
[Newsbeast]: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το Opel Corsa της 6ης γενιάς

[Newsbeast]: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το Opel Corsa της 6ης γενιάς

Έρχεται με εντυπωσιακές επιδόσεις κατανάλωσης και διευρυμένη γκάμα κινητήρων

Η Opel Hellas ανακοίνωσε ότι το Corsa 6ης γενιάς είναι τώρα διαθέσιμο για παραγγελίες σε τιμές που ξεκινούν από τα 13.580 ευρώ (1,2 λίτρα, 75 ίπποι, χειροκίνητο πεντάρι κιβώτιο). Το εντελώς νέο Corsa , με εντυπωσιακές επιδόσεις κατανάλωσης, διευρυμένη γκάμα κινητήρων (βενζίνης και πετρελαίου), κιβώτια 5 ή 6 ή (αυτόματα) 8 σχέσεων, εφοδιασμένο από την αρχική έκδοση με έξυπνες, πρακτικές και λειτουργικές λύσεις, ανήκει στην άκρως ανταγωνιστική Κατηγορίας Β και διαθέτει τα εξής στοιχεία:

Κινητήρες

Η γκάμα νέων κινητήρων προσφέρει ισορροπία μεταξύ απόδοσης και ευχάριστης οδήγησης. Συγκριτικά με τα υπάρχοντα μηχανικά σύνολα, οι νέοι κινητήρες προσφέρουν μειωμένα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων, διατηρώντας παρόμοιες ιπποδυνάμεις. Οι βελτιώσεις ξεκινούν από βασικό κινητήρα 1.200 κ.εκ. 75 ίππων με πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ υψηλότερες επιδόσεις προσφέρει η βραβευμένη οικογένεια τρικύλινδρων Turbo κινητήρων με άμεσο ψεκασμό καυσίμου (Engine of the Year 2015-2018), επίσης στα 1.200 κ.εκ.

Οι αλουμινένιοι κινητήρες αποδίδουν 100 και 130 ίππους. Με την ιπποδύναμη των 100 ίππων, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ένα εξατάχυτο μηχανικό ή ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με ομαλές αλλαγές ενώ ο κορυφαίος της γκάμας 1.2 Turbo 130 ίππων συνδυάζεται πάντα με το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Οι τρεις βενζινοκινητήρες πλαισιώνονται από έναν σβέλτο κινητήρα πετρελαίου 1.500 κ.εκ. με 102 ίππους και μέγιστη ροπή 250 Nm.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!