Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ | [Newsbeast]: Ξεκινά ο εμβολιασμός κατά της λύσσας των αλεπούδων
[Newsbeast]: Ξεκινά ο εμβολιασμός κατά της λύσσας των αλεπούδων

[Newsbeast]: Ξεκινά ο εμβολιασμός κατά της λύσσας των αλεπούδων

Οι ρίψεις των δολωμάτων θα γίνουν και στις επτά περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι από αέρος εμβολιασμοί των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας από την αερολέσχη της Ξάνθης, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, τα αεροπλάνα θα πραγματοποιήσουν πτήσεις για έξι – επτά ημέρες και θα καλύψουν περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενδεχομένως την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Στη συνέχεια τα αεροσκάφη θα μετακινηθούν στην αερολέσχη Παναγίτσας Εδέσσης (περίπου στις 27 – 28  Οκτωβρίου) απ’ όπου θα επιχειρήσουν για 5-6 ημέρες καλύπτοντας τις υπόλοιπες περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το επόμενο αεροδρόμιο που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι αυτό της Τερψιθέας Λάρισας (περίπου στις αρχές Νοεμβρίου) για περίπου πέντε ημέρες απ’ όπου θα καλυφθούν περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι νότιες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και σχεδόν όλη η περιφερειακή ενότητα Πιερίας.

Στα μέσα Νοεμβρίου θα αρχίσει η κάλυψη των περιοχών της Περιφέρειας Ηπείρου και των δυτικών περιοχών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, από την αερολέσχη Αγρινίου, η οποία θα διαρκέσει περίπου 4 ημέρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!