Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Η WIND επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της που αριστεύουν
[Newsbeast]: Η WIND επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της που αριστεύουν

[Newsbeast]: Η WIND επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της που αριστεύουν

Το Youth Excellence έρχεται να εμπλουτίσει το θεσμό ευWIND

Έχοντας ως πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας και της επιχειρηματικής στρατηγικής της, τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των Ανθρώπων της , η WIND αναγνωρίζει τα επιτεύγματα των παιδιών των εργαζομένων της και προχωράει στη δημιουργία του νέου προγράμματος επιβράβευσης και ανάδειξης της Αριστείας, ευWIND Youth Excellence.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία, προσφέρει χρηματικές υποτροφίες σε παιδιά και νέους έως 25 ετών, που κατάφεραν να αριστεύσουν και να διακριθούν για τις επιδόσεις τους μέσα στο έτος 2019.

Οι υποτροφίες καλύπτουν όλους τους πιθανούς τομείς διάκρισης όπως Εκπαίδευση, Επιστήμη και Νέες Τεχνολογίες, Αθλητισμός, Τέχνη και Λογοτεχνία, Εθελοντισμός κ.α. Όλες οι προτάσεις αριστείας θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή που θα απαρτίζεται από μέλη της Διοίκησης της Εταιρείας, καθώς και από διακεκριμένους εκπροσώπους της κοινωνίας μας.

Σε δήλωσή της η κα Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της WIND αναφέρει: «Η σημερινή πρωτοβουλία της WIND έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τα παιδιά και τους νέους, που διακρίνονται για το ταλέντο και τη δημιουργικότητα τους, για να συνεχίσουν να γίνονται καλύτεροι και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους! Μέσα από αυτή τη διαδικασία θέλουμε να τα εμπνεύσουμε, ώστε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος!»

Το Youth Excellence έρχεται να εμπλουτίσει το θεσμό ευWIND, που σχεδιάζει και υλοποιεί η Εταιρεία τα τελευταία χρόνια με στόχο να εξελίσσει τους εργαζομένους της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!