Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Βρούτσης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε χωρίς εκπροσώπηση του εργαζόμενους
[Newsbeast]: Βρούτσης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε χωρίς εκπροσώπηση του εργαζόμενους

[Newsbeast]: Βρούτσης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε χωρίς εκπροσώπηση του εργαζόμενους

Βαρύτατες ευθύνες στο κόμμα της αντιπολίτευσης επέρριψε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Βαρύτατες ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν εκπροσωπούνται σήμερα οι εργαζόμενοι, καταλόγισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ζητώντας την υπερψήφιση των διατάξεων του αναπτυξιακού νόμου για τα εργασιακά. Παράλληλα, ο Γιάννης Βρούτσης πέρασε στην αντεπίθεση και για τις κατηγορίες ότι ψηφίζει μέτρα του 2ου Μνημονίου, καταγγέλλοντας την Έφη Αχτσιόγλου ότι έβαλε δύο βιομηχανικές οντότητες στον κοινωνικό διάλογο.

«Με ταυτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ΣΕΒ. Έχω πει όμως, ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι από τον ΣΕΒ που μιλάει για επιχειρησιακές σχέσεις και συμβάσεις εργασίας. Όμως να το λέει ποιος; Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του εργατικού δικαίου, στη χώρα μας, που δεν υπάρχει εκπροσώπηση των εργαζομένων. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ άφησε χωρίς εκπροσώπηση του εργαζόμενους στη χώρα. Έχει ευθύνες για το ότι δεν έγινε το συνέδριο της ΓΣΕΕ. Με ευθύνη λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει σήμερα ΓΣΕΕ , επίσημη, θεσμοθετημένη, αλλά είναι στα δικαστήριο», είπε ο υπουργός Εργασίας.

Άλλο τόσο, ο κ. Βρούτσης κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση, ότι με ευθύνη της κατέστη διπλή η εκπροσώπηση των βιομηχάνων στον κοινωνικό διάλογο:

«Είναι επίσης η πρώτη φορά που οι βιομήχανοι εκπροσωπούνται εις διπλούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!