Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Βραβείο Good Design απέσπασε το Nissan Leaf
[Newsbeast]: Βραβείο Good Design απέσπασε το Nissan Leaf

[Newsbeast]: Βραβείο Good Design απέσπασε το Nissan Leaf

Αφορά τον σχεδιασμό και τις καινοτομίες του

Το νέο Nissan Leaf κατέκτησε το περίφημο χρυσό Βραβείο Good Design (Αυστραλία) στην κατηγορία σχεδιασμού προϊόντων, ως αναγνώριση του εξαιρετικού του σχεδιασμού και της καινοτομίας του.

Το Good Design Australia αξιολόγησε το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Nissan σύμφωνα με ένα αυστηρό σύνολο κριτηρίων σχεδιασμού που καλύπτουν τους τομείς του «καλού σχεδιασμού», της «καινοτομίας του σχεδιασμού» και της «επίδρασης του σχεδιασμού». Για να κερδίσει το Βραβείο Good Design, το Leaf έπρεπε να αποδείξει την υπεροχή του σε όλους τους τομείς και να πείσει τη Κριτική Επιτροπή, για την αξία αυτής της αναγνώρισης.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την προσέγγιση της μάρκας στα ηλεκτροκίνητα οχήματα, αλλά και τις προόδους που έγιναν μεταξύ των γενεών και τις αμφίδρομες δυνατότητες φόρτισης.

Σημειώνεται ότι το Leaf (διαθέσιμο και στην Ελλάδα από 32.990 ευρώ) συνεχίζει να διατηρεί την πρωτιά των πωλήσεων στα EVς παγκοσμίως, με περισσότερα από 400.000 αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί από το 2010, όταν και ξεκίνησε η εμπορική διάθεση της πρώτης γενιάς του μοντέλου.

Νίκος Τσάδαρης

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!