Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Βραβείο «Bild am Sonntag» στην Hyundai για το πιο φιλικό μοντέλο προς την οικογένεια
[Newsbeast]: Βραβείο «Bild am Sonntag» στην Hyundai για το πιο φιλικό μοντέλο προς την οικογένεια

[Newsbeast]: Βραβείο «Bild am Sonntag» στην Hyundai για το πιο φιλικό μοντέλο προς την οικογένεια

ΤοTucson επικράτησε ανάμεσα σε 16 διεθνούς φήμης ανταγωνιστές

Οι αναγνώστες της Γερμανικής «Bild am Sonntag» ανέδειξαν το Hyundai Tucson ως το «πιο φιλικό προς την οικογένεια αυτοκίνητο εισαγωγής για το 2019». Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία κυριακάτικη εφημερίδα της Γερμανίας απονέμει στο Tucson το βραβείο του πιο φιλικού οικογενειακού οχήματος. Φέτος, το Hyundai Tucson επικράτησε ανάμεσα σε 16 διεθνούς φήμης ανταγωνιστές.

Στην αναζήτησή της για το «Αυτοκίνητο Εισαγωγής του 2019», η συντακτική ομάδα του αυτοκινητιστικού τμήματος του Bild Group πρότεινε 17 οχήματα από τα οποία οι αναγνώστες της Bild am Sonntag επέλεξαν πέντε υποψήφια για τον τελικό γύρο, τα οποία διατέθηκαν σε πέντε οικογένειες αναγνωστών, οι οποίες πραγματοποιούν εκτεταμένες δοκιμές στο Κέντρο δοκιμών DEKRA στο Lausitzring. Οι δοκιμαστές αξιολογούν τα οχήματα στην καθημερινή χρήση, την ποιότητα, την άνεση, τη σχέση τιμής / απόδοσης και την οδηγική απόλαυση.

Ο κ. Tom Drechsler, Δ/ντής Σύνταξης του αυτοκινητιστικού τμήματος του Bild Group δήλωσε: «Το Tucson έχει πείσει τους αναγνώστες της Bild am Sonntag για τα χαρακτηριστικά άνεσης, ασφαλούς οδήγησης και συνδεσιμότητας που διαθέτει αλλά και για το ότι είναι το μόνο που προσφέρει πενταετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων. Τελικά, οι οικογένειες που πραγματοποίησαν τις δοκιμές επέλεξαν το SUV από τη Νότια Κορέα ως το πιο φιλικό προς την οικογένεια αυτοκίνητο εισαγωγής του 2019»

Με περισσότερες από 11.000 νέες ταξινομήσεις κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2019, το Tucson είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην Γερμανία, καθώς μόνο τον Μάιο του 2019, το επέλεξαν περίπου 2.600 αγοραστές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!