Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: «Βουνά» τα σκουπίδια στην Αθήνα
[Newsbeast]: «Βουνά» τα σκουπίδια στην Αθήνα

[Newsbeast]: «Βουνά» τα σκουπίδια στην Αθήνα

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στους δήμους – Αποπνικτική η ατμόσφαιρα

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι διαμαρτύρονται για σχετική διάταξη του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Χθες τα μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ, πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της ενάντια στο άρθρο 179 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, που δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να εκχωρούν σε ιδιώτες τις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου.

Σημειώνεται ότι Τρίτη και Τετάρτη οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου πραγματοποίησαν 48ωρη απεργία.

Το μπαράζ κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα τα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων, ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, με πανελλαδική 24ωρη απεργία όλων των εργαζομένων στους ΟΤΑ και συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας από τις 11:00 το πρωί.

Την ίδια ώρα, λόφοι από σκουπίδια έχουν σχηματιστεί σχεδόν σε όλες τις γειτονιές της πόλης, ενώ οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!