Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Volvo Personal Service, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στην συντήρηση αυτοκινήτων
[Newsbeast]: Volvo Personal Service, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στην συντήρηση αυτοκινήτων

[Newsbeast]: Volvo Personal Service, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στην συντήρηση αυτοκινήτων

Ο κάθε πελάτης έχει τον προσωπικό μηχανικό του

Η Volvo πρωτοπορεί στον χώρο του αυτοκινήτου, με μία εντελώς νέα προσέγγιση στη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων, στοχεύοντας στην αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του συνεργείου. Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της «Βελμάρ» στη Νέα Ερυθραία (8o χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Γέφυρα Βαρυμπόμπης 14671), αφού πέρασε τη σχετική πιστοποίηση της Volvo Cars, είναι το 5ο συνεργείο Volvo στην Ελλάδα, πιστοποιημένο κατά τα πρότυπα του προγράμματος.

Το νέο πρότυπο της σουηδικής (με κινέζικα κεφάλαια) μάρκας, βασίζεται στις μεθόδους εργασίας Lean, οι οποίες χρησιμοποιούνται στις μοντέρνες βιομηχανίες με στόχο την αύξηση της απόδοσης και τη μείωση των λαθών. Με το νέο τρόπο εργασίας το συνεργείο μπορεί να μειώσει στο μισό τον χρόνο αναμονής των πελατών, αυξάνοντας την ικανοποίησή τους.

Ο κάθε πελάτης έχει τον προσωπικό μηχανικό του, ο οποίος κατά τη διάρκεια του σέρβις ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του.

Από τη στιγμή που ο χρόνος του service έχει μειωθεί, οι πελάτες Volvo της «Βελμάρ» στη Νέα Ερυθραία, δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχονται στο συνεργείο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο αυτοκίνητό τους. Αντίθετα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αναμονής, διαβάζοντας την εφημερίδα τους ή σερφάροντας στο internet μέσω του διαθέσιμου δωρεάν Wi-Fi.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!