Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO A.B.E.E είναι ανάμεσα στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα
[Newsbeast]: Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO A.B.E.E είναι ανάμεσα στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα

[Newsbeast]: Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO A.B.E.E είναι ανάμεσα στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα

Σύμφωνα με έρευνα της Randstad που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα

Ανάμεσα στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα βρίσκεται η βιομηχανία φαρμάκων DEMO ABEE , σύμφωνα με έρευνα της Randstad με θέμα: «Οι απόψεις των Ελλήνων για τους πιο ελκυστικούς εργοδότες για το 2019».

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα και είναι η πιο λεπτομερής πάνω στην εικόνα του εργοδότη παγκοσμίως. Οι νικητές επιλέχθηκαν αμερόληπτα μέσα από την έρευνα, η οποία μελετά την ελκυστικότητα των 150 μεγαλύτερων εταιρειών σε αριθμό προσωπικού, έτσι όπως γίνεται αντιληπτή από το ευρύ κοινό, καθώς και το τι αναζητούν οι δυνητικοί υποψήφιοι σε ένα νέο εργοδότη.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία Σκλαβενίτης βραβεύτηκε ως ο «πιο ελκυστικός εργοδότης» στην Ελλάδα για το 2019, ενώ ακολουθούν η Τράπεζα της Ελλάδος και η Aegean Airlines.

Η σημασία του employer branding

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες εταιρείες αρχίζουν να αξιολογούν και να επαναπροσδιορίζουν την εικόνα τους ως εργοδότες, προκειμένου να απολαμβάνουν τα οφέλη που προσφέρει αυτό στην προσέλκυση ταλέντων και στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τα ταλέντα τους.

Εταιρείες που προβάλλουν μία ισχυρή εικόνα εργοδότη, θεωρούνται εξαιρετικοί εργοδότες με ελκυστικές αξίες που προσφέρουν καλές προοπτικές καριέρας.

Οι εταιρείες με θετική εικόνα λαμβάνουν διπλάσιες αιτήσεις από αυτές που λαμβάνουν οι εταιρείες με αδύναμη εικόνα. 50% των υποψηφίων παγκοσμίως δε θα διάλεγαν να εργαστούν για μια εταιρεία με κακή επωνυμία παρά τον ενδεχόμενο υψηλό μισθό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!