Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Βερναρδάκης: Οκτώβρη του 2019 oι εκλογές, σύμφωνα με τον σχεδιασμό
[Newsbeast]: Βερναρδάκης: Οκτώβρη του 2019 oι εκλογές, σύμφωνα με τον σχεδιασμό

[Newsbeast]: Βερναρδάκης: Οκτώβρη του 2019 oι εκλογές, σύμφωνα με τον σχεδιασμό

«Η ΝΔ πρέπει να κατεβάσει τις προσδοκίες της για τις κάλπες»

«Επιλογή της κυβέρνησης είναι να φτάσουμε στον Οκτώβριο, με ένα αποσαφηνισμένο πια τοπίο προγραμμάτων και εξελίξεων σε σχέση με την οικονομία και την ανασυγκρότηση της χώρας κι εκεί βεβαίως να γίνουν και οι επιλογές για τη διακυβέρνηση της χώρας -είναι τόσο απλό, τόσο διαφανές, το λέμε από το 2016», δήλωσε ο αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου υπουργός Επικρατείας, βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για το χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

«Δεν το λέμε επειδή είναι “politically correct” να λέει κανείς ότι “εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας”. Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, διότι αυτός ήταν ο σχεδιασμός μας, ο πολιτικός και οικονομικός, δηλαδή η έξοδος από την επιτροπεία, η λήψη μέτρων που έπρεπε -και πρέπει να γίνουν ακόμη- για την ανακούφιση των κοινωνικών στρωμάτων, τα οποία έχουν υποστεί μεγάλες επιπτώσεις από την κρίση, να εμφανιστούν τα πρώτα αποτελέσματα μιας νέας οικονομικής πολιτικής. Υπάρχει ένας πολιτικός σχεδιασμός και αυτός λέει ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβρη του 2019, το λέμε πάντα αυτό», εξήγησε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι οι ευρωεκλογές του Μαΐου δεν θα καθορίσουν τον χρόνο των εθνικών εκλογών «όμως θα δώσουν μία γεύση για το πού θα κινηθούν τα πολιτικά προγράμματα των κομμάτων και πώς θα διαμορφωθούν τα βασικά διλήμματα και για τις ελληνικές εκλογές, όταν θα γίνουν».

Κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια για προσφυγή στις εθνικές κάλπες πριν από την ολοκλήρωση της συνταγματικής θητείας της κυβέρνησης ο κ. Βερναρδάκης απάντησε: «Έχουν περάσει 3-3,5 χρόνια και κάποιοι κύκλοι -ξέρουμε ότι είναι της αξιωματικής αντιπολίτευσης- κάθε μήνα, κάθε δύο μήνες φτιάχνουν σενάρια εκλογών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!