Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Βελόπουλος για μεταναστευτικό: Να κλείσουμε τα σύνορα και τα σπίτια μας
[Newsbeast]: Βελόπουλος για μεταναστευτικό: Να κλείσουμε τα σύνορα και τα σπίτια μας

[Newsbeast]: Βελόπουλος για μεταναστευτικό: Να κλείσουμε τα σύνορα και τα σπίτια μας

«Λύση είναι και τα ακατοίκητα νησιά, όπως η Λαμπεντούζα»

Το κλείσιμο των συνόρων για να σταματήσουν οι μεταναστευτικές ροές, πρότεινε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος , σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Ο κ. Βελόπουλος μίλησε για την κατάσταση στα νησιά και για τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών σε δομές της ηπειρωτικής Ελλάδας:

«Πρέπει να μιλάμε λογικά. Και στην πολιτική. Γιατί έρχονται αυτοί οι άνθρωποι εδώ; Γιατί η Συρία είχε πόλεμο. Σήμερα τελείωσε ο πόλεμος. Άρα πρέπει να πάνε στις πατρίδες τους. Λέω τα λογικά, δεν λέω κάτι παράλογο. Από την άλλη πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι γιατί έρχονται στην ηπειρωτική Ελλάδα, τους μεταφέρει δηλαδή ο κ. Χρυσοχοΐδης σε διάφορες περιοχές. Η απάντηση βγαίνει αβίαστα: γιατί πρέπει να αποφορτίσουμε τα νησιά. Λογικό».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του κόμματος αναφέρθηκε και στο παράδειγμα χωρών που έχουν κλείσει τα σύνορά τους:

«Έχουμε κλείσει τα σύνορα; Σταμάτησαν να έρχονται κι άλλοι; Άρα λοιπόν η μεταφορά τους στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν σημαίνει ότι τα νησιά θα ξεμπλοκάρουν, γιατί έρχονται συνεχώς.

Τι λέει λοιπόν η λογική; Γιατί είμαστε έλλογα όντα. Κλείνουμε τα σύνορα. Ασφαλίζουμε τις πόρτες των σπιτιών μας να μην μπαίνουν άλλοι μέσα.

Ο νέος νόμος Χρυσοχοΐδη απαγορεύει το push back. Γιατί; Το εφαρμόζει η Ιαπωνία, το εφαρμόζει η Αμερική, το εφαρμόζει η Αυστραλία , το εφαρμόζει όλος ο κόσμος».

Όσο για το ότι αυτές οι χώρες δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση , ο κ. Βελόπουλος τόνισε: «Δεν υπάρχει ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!