Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Τζιτζικώστας: Αποδείξαμε ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε
[Newsbeast]: Τζιτζικώστας: Αποδείξαμε ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε

[Newsbeast]: Τζιτζικώστας: Αποδείξαμε ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε

«Στις περιφερειακές εκλογές ψηφίζουμε για το μέλλον του τόπου μας»

Μήνυμα προς τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής , απευθύνει με δήλωσή του ο περιφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε, τώρα τον λόγο έχουν οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας . Στις περιφερειακές εκλογές ψηφίζουμε για το μέλλον του τόπου μας. Απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μου και τους καλώ να συμμετέχουν την Κυριακή στις εκλογές. Τους ζητώ ανεξάρτητα από το πού ανήκουν πολιτικά, να δώσουν στην αυθεντικά αυτοδιοικητική περιφερειακή παράταξή μας, την ‘Αλληλεγγύη’, ισχυρή εντολή για να συνεχίσουμε το έργο μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας .

«Αποδείξαμε ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε, να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε, γιατί έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο, γιατί μπορούμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα όλων των πολιτών, γιατί χτίζουμε όλοι μαζί μια σύγχρονη και ανθρώπινη Περιφέρεια με σιγουριά, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Με την ψήφο σας, μας δίνετε δύναμη. Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία» προσθέτει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!