Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Περπατάτε με μία βαριά σκιά πάνω από το κεφάλι σας, εκείνη του πατέρα σας
[Newsbeast]: Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Περπατάτε με μία βαριά σκιά πάνω από το κεφάλι σας, εκείνη του πατέρα σας

[Newsbeast]: Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Περπατάτε με μία βαριά σκιά πάνω από το κεφάλι σας, εκείνη του πατέρα σας

«Δεν θα συνεχίσω στον άθλιο δρόμο της συκοφαντίας και των fake news, ακόμα και την ύβρη νεκρών»

Τη σκυτάλη στο βήμα της Βουλής μετά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στις τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την οικογένειά του.

«Αυτό ο τριήμερο η αξιωματική αντιπολίτευση και ο αρχηγός της προσπάθησαν να εκτρέψουν τη συζήτηση. Ο στόχος τους νομίζω έγινε σαφής: Να μην συζητήσουμε για τα μέτρα ανάπτυξης, την οικονομία, το πώς θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. αλλά να συζητάμε θέματα που επέλεξε το επικοινωνιακό του επιτελείο», ανέφερε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ότι απαντήσεις είχα να σας δώσω σας τις έδωσα. Δεν θα συνεχίσω στον άθλιο δρόμο της συκοφαντίας και των fake news. Ακόμα και την ύβρη νεκρών. Εγώ δεν έχω μιλήσει αυτόν τον τρόπο.

Η κατανόηση του σφάλματος είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι να διορθωθείτε. Εσείς δεν τιμάτε τη μνήμη του πατέρας σας. Περπατάτε με μία βαριά σκιά πάνω από το κεφάλι σας. Εκείνη του πατέρα σας. Εγώ δεν έχω κόμπλεξ για όσα έχει κάνει η οικογένειά μου. Οι πολίτες θα μας κρίνουν σύμφωνα με τις θέσεις μας. Ευτυχώς είπατε μισή συγγνώμη ».

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πρωθυπουργός είπε: «Ο πατέρας σας ήταν πρωθυπουργός, σε ένα πολωμένο κλίμα, όπως τώρα. Η τότε αντιπολίτευση τον έλεγε εφιάλτη κλπ. Εγώ ποτέ δεν έχω αναφερθεί σε τίποτα από όλα αυτά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!