Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Τσίπρας: Εάν έχετε την εντιμότητα, καταθέστε πρόταση μομφής τώρα
[Newsbeast]: Τσίπρας: Εάν έχετε την εντιμότητα, καταθέστε πρόταση μομφής τώρα

[Newsbeast]: Τσίπρας: Εάν έχετε την εντιμότητα, καταθέστε πρόταση μομφής τώρα

Μητσοτάκης: Κάποιος σας συμβούλευσε να μιλάτε προς το πρόσωπό μου ειρωνικά

«Μόλις περάσουμε και αυτόν τον τελευταίο σκόπελο, αυτόν της αξιολόγησης, δεν θα έχετε κανένα επιχείρημα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βουλή προκαλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταθέσει πρόταση μομφής.

«Εάν έχετε την εντιμότητα, καταθέστε πρόταση μομφής τώρα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης πλέον «ψελλίζει κάτι» για εκλογές. «Καταθέστε πρόταση μομφής αν τολμάτε», είπε ο πρωθυπουργός.

«Βγήκατε στην πιο κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης και είπατε οτι την ευθύνη για τις καθυστερήσεις την έχει η Ελλάδα», ανέφερε.

Νωρίτερα ανέβασε τους τόνους στην δευτερολογία του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στις αιτιάσεις του πρωθυπουργού.

Για το θέμα της αξιολόγησης, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «ο πρώτος που θα έπρεπε να ασχολείται με την αξιολόγηση είναι ο υπουργός Οικονομικών σας, ο οποίος χθες βρήκε τον χρόνο να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα σε σουίτα μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου» και συνέχισε: «Έχετε βάλει τη χώρα σε ένα επικίνδυνο και κατηφορικό μονοπάτι. Μία αξιολόγηση που έπρεπε να έχει κλείσει πριν από έναν χρόνο, δεν έχει κλείσει ακόμη. Οι συνέπειες προκαλούν μαύρες σκέψεις και έχουν επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία. Πώς εξηγείτε ότι υπάρχει εκροή 2,5 δις ευρώ τις τελευταίες 45 μέρες; Τεράστια ζημιά έχει η καθυστέρηση, η καταναλωτική εμπιστοσύνη υποχώρησε, η μείωση της ανεργίας σταμάτησε, τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ είναι απογοητευτικά για τον Ιαναουάριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!