Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Τσακαλώτος: Είμαστε έτοιμοι από τώρα για το 2020, να μειώσουμε τη λιτότητα
[Newsbeast]: Τσακαλώτος: Είμαστε έτοιμοι από τώρα για το 2020, να μειώσουμε τη λιτότητα

[Newsbeast]: Τσακαλώτος: Είμαστε έτοιμοι από τώρα για το 2020, να μειώσουμε τη λιτότητα

«Έχουμε χτίσει την αξιοπιστία μας και γι’ αυτό το πετυχαίνουμε»

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει τον Μάνφρεντ Βέμπερ στο πάνθεον των φιλελλήνων», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος , ο οποίος από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση απάντησε στα σχόλια που διατυπώθηκαν για τις πρόσφατες εξαγγελίες της κυβέρνησης, από τον Γερμανό πολιτικό και τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στη στάση που τήρησε ο κ. Βέμπερ και την ταύτισή του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. «Καθώς φτάνουμε στο 2021, καταλαβαίνω ότι η ΝΔ θέλει να βάλει στο πάνθεον των φιλελλήνων ένα νέο όνομα. Τον Μάνφρεντ Βέμπερ, για να τον τιμούμε. Πριν καλά καλά τελειώσουμε τη συνέντευξη Τύπου, την περασμένη Τρίτη, ο Μάνφρεντ Βέμπερ είπε ότι το πρόγραμμα που ανακοινώσαμε ήταν ανεύθυνο. Ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να πει κάτι παραπάνω και είπε “οι σαχλαμάρες του κ. Τσακαλώτου”», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

«Η ειδική αγωγή και οι νέοι, δάσκαλοι και καθηγητές που θα εργαστούν, είναι σαχλαμάρες κύριε Μητσοτάκη; Αυτό θα πείτε στα παιδιά κύριε Μητσοτάκη; Η μείωση του ΦΠΑ είναι σαχλαμάρες; Το ότι θα πληρώσει το κράτος εισφορές για εργαζόμενους και εργοδότες, ένα μέτρο αναπτυξιακό και κοινωνικό διότι θα επιδοτεί μόνιμες θέσεις εργασίες, είναι σαχλαμάρες;», διερωτήθηκε στη συνέχεια.

«Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα υποστηρίζει τη λιτότητα. Την υποστηρίζει με συνέπεια τα τελευταία δέκα χρόνια, ακόμα και μετά από την κρίση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!