Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Τρόποι για να μειώσεις τα έξοδα θέρμανσης στο σπίτι σου
[Newsbeast]: Τρόποι για να μειώσεις τα έξοδα θέρμανσης στο σπίτι σου

[Newsbeast]: Τρόποι για να μειώσεις τα έξοδα θέρμανσης στο σπίτι σου

Για αρκετούς η ζεστασιά είναι πλέον πολυτέλεια

Καθώς η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των περισσότερων ελληνικών νοικοκυριών επιστρέφει και πάλι στην επιφάνεια. Πώς θα διατηρήσουμε το σπίτι μας ζεστό το χειμώνα, όταν μετά βίας βγαίνουν τα βασικά μας έξοδα;

Οι εποχές που βάζαμε πετρέλαιο από αρχές Οκτώβρη, έχουν περάσει προ πολλού. Επειδή, όμως, η ζεστασιά μέσα στο σπίτι δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια, ανακαλύψαμε εναλλακτικούς τρόπους για να την εξασφαλίσεις, χωρίς να χρειαστεί να επενδύσεις όλες τις οικονομίες σου.

Το Douleutaras.gr ζήτησε από τους καλύτερους επαγγελματίες της πλατφόρμας του να μοιραστούν μαζί μας τις προτάσεις τους, ώστε εξοικονομήσουμε χρήματα και ενέργεια στο σπίτι μας!

Ακολουθούν τρεις βασικοί τρόποι για να μειώσεις τα έξοδα θέρμανσης στο σπίτι σου..

Τοποθέτησε θερμοστατικούς διακόπτες στα σώματα

Κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας έχει διαφορετικές ανάγκες θέρμανσης και ψύξης. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο δωμάτιο μέσα στο σπίτι που δεν χρησιμοποιείται καθόλου. Για ποιο λόγο, λοιπόν, να ξοδεύεις άδικα χρήματα για τη θέρμανση του;

Οι θερμοστατικοί διακόπτες ή βαλβίδες δίνουν λύση σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα αφού τοποθετούνται σε κάθε σώμα ξεχωριστά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!