Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Οι τρεις γυναίκες που τριβιλίζουν το μυαλό του Αλέξη Τσίπρα
[Newsbeast]: Οι τρεις γυναίκες που τριβιλίζουν το μυαλό του Αλέξη Τσίπρα

[Newsbeast]: Οι τρεις γυναίκες που τριβιλίζουν το μυαλό του Αλέξη Τσίπρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτες του ότι καλό θα ήταν ο επόμενος γραμματέας του κόμματος να μην είναι άνδρας

Αρκετές φορές ρωτήθηκε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με το πρόσωπο που θα προτείνει για γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής.

Μάλιστα στο τριήμερο συνέδριο της νεολαίας του κόμματος που ολοκληρώθηκε προχθές στο Άλσος Στρατού στου Γουδή, αρκετοί προσέγγισαν τον τέως πρωθυπουργό προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις του.

Ωστόσο εκείνος απαντούσε πως «η επιλογή θα γίνει όταν έρθει η ώρα της», εννοώντας προφανώς αρχές του επόμενου έτους που θα πλησιάζουμε προς την ημερομηνία του συνεδρίου που μετά από συνεχείς μεταθέσεις προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2020.

Ωστόσο πληροφορίες μας από τον στενό πυρήνα των προσώπων που μιλούν σχεδόν καθημερινά με τον κ. Τσίπρα επιμένουν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένει στην άποψη πως το ιδανικό πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον κ. Πάνο Σκουρλέτη θα πρέπει να είναι γυναίκα.

«Ενδεχομένως κρίνει πως με αυτό τον τρόπο θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο που θα ταχθεί σταδιακά προς τον ΣΥΡΙΖΑ » τονίζουν συνεργάτες του, προσθέτοντας με νόημα ότι «από την ημέρα που έχασε τις εθνικές εκλογές μόνιμη επωδός κάθε κίνησής του είναι πως θα καταφέρει το συντομότερο δυνατό να ανακτήσει την εξουσία. Δεν τον ενδιαφέρει εάν αυτό θα γίνει με μια μετάλλαξη του κόμματος σε κάτι εντελώς διαφορετικό από τον σχηματισμό που γνωρίζουμε σήμερα, αρκεί να βρεθεί και πάλι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!