Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στη Μυρσίνη: Έσωζε άλλο παιδί ενώ πέθαινε το δικό του
[Newsbeast]: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στη Μυρσίνη: Έσωζε άλλο παιδί ενώ πέθαινε το δικό του

[Newsbeast]: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στη Μυρσίνη: Έσωζε άλλο παιδί ενώ πέθαινε το δικό του

Η τετραμελής οικογένεια προσφύγων από την Συρία σε λίγες μέρες θα έφευγε για Γερμανία

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την τραγωδία στη Μυρσίνη Λεχαινών όπου ένα 3χρονο αγοράκι, που διέμενε με την οικογένειά του στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο LM Village εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής χωρίς τις αισθήσεις του.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Τραγική ειρωνεία: Την στιγμή που ο πατέρας φρόντιζε ένα παιδάκι φιλικής του οικογένειας που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ και χρειαζόταν μεταφορά σε νοσοκομείο, το δικό του ξέφευγε από την προσοχή του και έπαιρνε τον δρόμο για την παραλία όπου λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε πνιγμένο.

Είναι το δεύτερο προσφυγόπουλο που πνίγεται στη Μυρσίνη. Τον Οκτώβριο του 2016 ένα παιδάκι είχε πνιγεί στα νερά της βροχής που είχαν γεμίσει τότε την πισίνα η οποία σήμερα είναι περιφραγμένη.

Χθες το μεσημέρι ένα άλλο προσφυγόπουλο μόλις 30 μηνών ξέφυγε από την προσοχή των γονέων του, πήγε στην παραλία και λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε πνιγμένο. Η τετραμελής οικογένεια προσφύγων από την Συρία σε λίγες μέρες θα έφευγε για την Γερμανία.

«Θα αναχωρούσαν για Γερμανία»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, Συντονιστής Τομέα Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μυρσίνη, που βρέθηκε την ώρα του περιστατικού στη Δομή για άλλο λόγο αφηγείται τι συνέβη:

«Δυστυχώς σήμερα χάσαμε ένα αγοράκι δυόμιση ετών , η οικογένεια του οποίου, κατά τραγική ειρωνεία της τύχης, είχε ετοιμάσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, τα διαβατήριά τους, τα οποία θα παραλάμβανε μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να αναχωρήσουν, με πιθανότερο προορισμό τη Γερμανία.

Σήμερα γύρω στις 12.15 το μεσημέρι κλήθηκα, πάλι κατά τραγική σύμπτωση, από τον πατέρα του παιδιού για ένα άλλο παιδάκι που είχε παρουσιάσει αλλεργία από κάτι που έφαγε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!