Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Τόσο καταλυτικά θα αλλάξει τα πάντα το Ίντερνετ των Πραγμάτων
[Newsbeast]: Τόσο καταλυτικά θα αλλάξει τα πάντα το Ίντερνετ των Πραγμάτων

[Newsbeast]: Τόσο καταλυτικά θα αλλάξει τα πάντα το Ίντερνετ των Πραγμάτων

Καταναλωτισμός, επιχειρηματικός κόσμος και δημόσια διοίκηση θα είναι τελείως διαφορετικά μέσα στα επόμενα 5 χρόνια

Το πολυθρύλητο Ίντερνετ των Πραγμάτων είναι μια σαρωτική δύναμη που μεταμορφώνει τα πάντα στο πέρασμά του.

Και δεν είναι μόνο ότι ακούμε συνεχώς κάτι γι’ αυτό, είναι πρωτίστως το γεγονός ότι αντλεί εκατοντάδες εκατομμύρια σε επίπεδο επενδύσεων προκειμένου να καθιερωθεί παγκοσμίως η χρήση του.

Μέχρι το 2023, εκτιμούν οι αναλυτές της αγοράς, οι ιδιώτες, οι εταιρίες και οι κρατικές δομές θα έχουν εγκαταστήσει περισσότερα από 40 δισ. συστήματα Ίντερνετ των Πραγμάτων. Κάτι που δεν εξαντλείται φυσικά στα αυτόνομα οχήματα και τα έξυπνα ηχεία!

Το τοπίο αλλάζει μέρα με τη μέρα και αναγκάζει οργανισμούς και καταναλωτές να αντιπαρατεθούν με το Ίντερνετ των Πραγμάτων, προκειμένου να κατανοήσουν την πλήρη έκταση και την πραγματική λειτουργία των «Πραγμάτων», μιας και εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης.

Αναφορικά με τα καταναλωτικά μας ήθη, το Ίντερνετ των Πραγμάτων αναμένεται να μεταμορφώσει πρακτικά τα πάντα εδώ. Στις ΗΠΑ και μόνο, ο αριθμός των έξυπνων οικιακών συσκευών θα ξεπεράσει το 1 δισ. μέχρι το 2023. Με μέσο κόστος 725 δολαρίων ανά νοικοκυριό, τα σπίτια θα αλλάξουν τρόπο λειτουργίας, δαπανώντας ένα συνολικό ποσό 90 δισ. δολαρίων σε έξυπνες λύσεις για το σπίτι.

Ο επιχειρηματικός τομέας, που συνεχίζει να αντιπροσωπεύει το πιο ώριμο κομμάτι του Ίντερνετ των Πραγμάτων, θα επενδύσει αρκετές εκατοντάδες δισ. σε αυτοματισμούς και διασυνδεδεμένες συσκευές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!