Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Οι τιτλούχοι του πρωταθλήματος Kart 2016
[Newsbeast]: Οι τιτλούχοι του πρωταθλήματος Kart 2016

[Newsbeast]: Οι τιτλούχοι του πρωταθλήματος Kart 2016

Όλοι οι τίτλοι κρίθηκαν στο τελευταίο φετινό ραντεβού της χρονιάς

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting ολοκληρώθηκε αισίως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και μετά την επισημοποίηση των τελικών αποτελεσμάτων, η ΟΜΑΕ Karting ανακοινώνει τους τιτλούχους της χρονιάς που πέρασε.

Μετά από την περυσινή χρονιά που δεν πραγματοποιήθηκε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting, στόχος της Επιτροπής Karting ήταν να ενεργοποιήσει ξανά τους αθλητές και τις ομάδες. Το φετινό Πρωτάθλημα αποτελούνταν από 4 αγώνες που προσμέτρησαν κανονικά για τις 6 κατηγορίες της προκήρυξης. Ο βαθμολογικός συντελεστής αυξανόταν στους δύο τελευταίους αγώνες, με στόχο την διατήρηση του ενδιαφέροντος, από άποψης διεκδίκησης τίτλων, ως το τέλος. Η επιλογή αυτή αποδείχθηκε σωστή, αφού η αγωνία διατηρήθηκε ως το τέλος, καθώς όλοι οι τίτλοι κρίθηκαν στο τελευταίο φετινό ραντεβού της χρονιάς.

Η κατηγορία 60 Mini χωρίζονταν στις 60 Mini A και 60 Mini B, ανάλογα με τους τύπους κινητήρων που χρησιμοποιούσαν οι αθλητές. Πρωταθλητής στην 60 Mini A αναδείχθηκε ο Μάριος Αγγελόπουλος (Speed Force, PCR-TM) κυρίως χάρη στις δύο του νίκες στον τελευταίο αγώνα.

Μάριος Αγγελόπουλος

O Ιωάννης-Θεολόγος Ντάφος (Chatzis Racing Team, FA-TM) κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ τρίτος ολοκλήρωσε ο Νικόλας Μπαλοδήμος (Speed Force, Exprit-TM).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!