Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Την εποχή του Internet και των Smartphones, αφήνετε την τύχη της επιχείρησής σας σε μία ταμειακή μηχανή;
[Newsbeast]: Την εποχή του Internet και των Smartphones, αφήνετε την τύχη της επιχείρησής σας σε μία ταμειακή μηχανή;

[Newsbeast]: Την εποχή του Internet και των Smartphones, αφήνετε την τύχη της επιχείρησής σας σε μία ταμειακή μηχανή;

Καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησής σας με το Q-ZONE που παρέχει την ιδανική λύση διαχείρισης

Το Internet, έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας. Επικοινωνούμε διαρκώς, διασκεδάζουμε διαφορετικά, έχουμε πρόσβαση σε νέα, ειδήσεις, πληροφορίες και δεδομένα κάθε στιγμή.

Δε ζούμε στιγμή χωρίς το Smartphone και το Tablet μας. Η τεχνολογική ανάπτυξη, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει αλλάξει ριζικά και κάθε επαγγελματικό χώρο. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν οι εξελίξεις να μην επηρεάσουν σημαντικά και τον τομέα της τιμολόγησης και γενικότερα της εμπορικής διαχείρισης.

Εδώ όμως δεν μιλάμε για απλή ανανέωση, αλλά για ουσιαστικές ρυθμίσεις που πραγματικά μπορούν να αναβαθμίσουν και να δώσουν το κάτι παραπάνω σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής πώλησης.

Συζητάμε για οφέλη πραγματικά εντυπωσιακά. Ποιος δεν θα ήθελε, ακόμα και αν η επιχείρησή του είναι πολύ μικρή να μπορεί να οργανώνει το απόθεμά του, να έχει την εικόνα της αποθήκης του ανά πάσα στιγμή ή να έχει αναλυτικά στοιχεία από τις αγορές του με το πάτημα ενός κουμπιού; Πόσο χρήσιμο θα ήταν να γνωρίζει τους πελάτες του και να τους επιβραβεύει; Κι όλα αυτά από το κινητό του, όποτε το θελήσει, όπου κι αν βρίσκεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!