Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Τιμητική διάκριση και βραβεία για το City Link
[Newsbeast]: Τιμητική διάκριση και βραβεία για το City Link

[Newsbeast]: Τιμητική διάκριση και βραβεία για το City Link

Αποτελεί αγαπημένο προορισμό των Αθηναίων και των επισκεπτών της πρωτεύουσας

Σημαντικά βραβεία στο πλαίσιο των Event Awards 2019 έλαβε η PICAR A.E. για το City Link. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Πολυχώρος», το City Link τιμήθηκε με το δεύτερο βραβείο, ενώ στην κατηγορία «Θεματικές εκδηλώσεις» για το Pre-Christmas Ball Party 2018 έλαβε το τρίτο βραβείο.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής και επικεφαλής του Group Real Estate της Τράπεζας Πειραιώς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PICAR ΑΕ στην οποία ανήκει το City Link:

«Είμαστε υπερήφανοι για την τιμητική διάκριση και τα δυο βραβεία που μας απονεμήθηκαν. Το City Link έχει γίνει πλέον το σημείο αναφοράς και ο αγαπημένος προορισμός των Αθηναίων καθώς και των επισκεπτών της πρωτεύουσας που προέρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη της Οικουμένης. Φροντίζουμε συνεχώς να το ανανεώνουμε διακοσμώντας το με βάση την εποχικότητα και σεβόμενοι την ιστορικότητα και την αισθητική ενός best in class πολυχώρου ταυτόσημου στη συνείδηση των Αθηναίων με τον πολιτισμό, τις αγορές και τη ψυχαγωγία. Τα events που διοργανώνονται κατά καιρούς αποτελούν ευχάριστες εκπλήξεις και αγκαλιάζονται από τους επισκέπτες με ενθουσιασμό».

To City Link, το μοναδικό διατηρητέο οικοδομικό τετράγωνο με χαρακτήρα εμπορικού κέντρου στην καρδιά της Αθήνας, αναγνωρίζεται ως ορόσημο για την πόλη, τόσο από τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του, όσο και από τους επενδυτές που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρήσεις σε ένα υψηλής επισκεψιμότητας εμπορικό σημείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!