Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: «Τιμή να στέκομαι δίπλα στην ελληνική σημαία» λέει ο 17χρονος παραστάτης από το Μπαγκλαντές
[Newsbeast]: «Τιμή να στέκομαι δίπλα στην ελληνική σημαία» λέει ο 17χρονος παραστάτης από το Μπαγκλαντές

[Newsbeast]: «Τιμή να στέκομαι δίπλα στην ελληνική σημαία» λέει ο 17χρονος παραστάτης από το Μπαγκλαντές

Παρά το εμπόδιο της γλώσσας, κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ υψηλή βαθμολογία στο ελληνικό σχολείο

Δύο χρόνια αφού έφτασε στην χώρα μας μετά από ένα ταξίδι πολλών μηνών και υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, ο 17χρονος Χασανού από το Μπαγκλαντές κατάφερε να είναι αριστούχος μαθητής και παραστάτης στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Παρά το εμπόδιο της γλώσσας, ο νεαρός κατάφερε να συγκεντρώσει μια πολύ υψηλή βαθμολογία στο ελληνικό σχολείο, που του επέτρεψε να συμμετέχει ως παραστάτης στη χθεσινή παρέλαση , αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ο 17χρονος, ο οποίος διένυσε μόνος του εκατοντάδες χιλιόμετρα από το Μπαγκλαντές μέσω Τουρκίας έως ότου καταφέρει να φτάσει στην Αλεξανδρούπολη, σήμερα ζει στον Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων «Εστία» στον Άγιο Δημήτριο, μαζί με 20 ακόμα άτομα.

«Ένιωσα τιμή γι’ αυτή την ευκαιρία να είμαι δίπλα στη σημαία», είπε ο 17χρονος μαθητής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Εξήγησε πως είναι χαρούμενος που κατάφερε κάτι τόσο δύσκολο με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και τόνισε πως αγαπάει την Ελλάδα και τους φιλόξενους ανθρώπους που τον υποδέχτηκαν στη χώρα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!