Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Newsbeast]: Θύρα 7: Δώστε άμεσα λύση με σταθερό νόμο στο πρόβλημα των μετακινήσεων
[Newsbeast]: Θύρα 7: Δώστε άμεσα λύση με σταθερό νόμο στο πρόβλημα των μετακινήσεων

[Newsbeast]: Θύρα 7: Δώστε άμεσα λύση με σταθερό νόμο στο πρόβλημα των μετακινήσεων

«Μιλάμε για μία κατάσταση που συντηρείται για 15 ολόκληρα χρόνια»

Η Θύρα 7 εκπροσωπώντας το οπαδικό κίνημα του Ολυμπιακού εξέδωσε μία μεγάλη ανάρτηση στα επίσημα social media της για το ζήτημα των μετακινήσεων που απασχολεί τόσο πολύ κόσμο.

Πιο αναλυτικά το τι αναφέρει:

Gate 7 Official: Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν!

Για μία ακόμη φορά, παραμονές ενός εκτός έδρας ποδοσφαιρικού παιχνιδιού του ΘΡΥΛΟΥ, διαβάσαμε την…κλασική, πια, είδηση περί «απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών>>του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας στη Λάρισα. Μιλάμε για ένα επαναλαμβανόμενο εδώ και 15 χρόνια σκηνικό, που αποτελεί δυστυχώς την πιο σκληρή ΟΠΑΔΙΚΗ αλήθεια στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού.

Η παρούσα Κυβέρνηση, η οποία εξελέγη προεκλογικά με κεντρικό σύνθημα «την πάταξη της βίας και της ανομίας». την ίδια στιγμή αποδεικνύεται κι αυτή ανίκανη, απ’ότι φαίνεται, να διαφυλάξει τα δημοκρατικά δικαιώματα του μέσου πολίτη αυτής της χώρας. Δημοκρατία, κύριοι, είναι το να μπορεί να κινείται κάποιος ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς στην Ελλάδα. Ναι, ακόμη κι ένας οπαδός που θέλει να δει την αγαπημένη του ομάδα όταν αυτή αγωνίζεται μακριά από το «σπίτι» της, αρκεί φυσικά να μην προβαίνει σε παράνομες πράξεις.

Μία από τις υποχρεώσεις της Κυβέρνησης είναι και το να προστατεύει τον κάθε φίλαθλο κι οπαδό, όταν αυτός επιλέγει να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι κι όχι να του στερεί αυτό το δικαίωμα. Επιτυχία μιας Κυβέρνησης δεν είναι η «αποφυγή επεισοδίων» με τη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!