Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Θεσσαλονίκη: Καλοντυμένος νεαρός άρπαξε από 90χρονο δαχτυλίδι-οικογενειακό κειμήλιο και 500 ευρώ
[Newsbeast]: Θεσσαλονίκη: Καλοντυμένος νεαρός άρπαξε από 90χρονο δαχτυλίδι-οικογενειακό κειμήλιο και 500 ευρώ

[Newsbeast]: Θεσσαλονίκη: Καλοντυμένος νεαρός άρπαξε από 90χρονο δαχτυλίδι-οικογενειακό κειμήλιο και 500 ευρώ

Ήταν δώρο από την πεθερά του και δεν το έβγαζε ποτέ από το χέρι του

Χαμογελαστός και καλοντυμένος ήταν ο νεαρός που πλησίασε τον 90χρονο Νικόλαο Λιάκα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και κατάφερε δίχως ο ίδιος να υποψιαστεί το παραμικρό, να του αρπάξει το δαχτυλίδι που φορούσε και περίπου 500 ευρώ που είχε στην τσέπη του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε πως «ήταν ένας κύριος χαμογελαστός, που βρέθηκε στον δρόμο μου όταν πήγαινα στο ΚΑΠΗ της περιοχής μου. Με χαιρέτησε και μου μίλησε, ρώτησε εάν είμαι καλά, μου έδωσε το χέρι του και κοίταξε το δαχτυλίδι που φορούσα. Του άρεσε είπε και μου ζήτησε να το βγάλω για να πάει σε χρυσοχόο και να πάρει δήθεν μέτρα. Μάλιστα όταν είδε ότι δεν βγαίνει εύκολα, το τράβηξε δυνατά για να το βγάλει από το χέρι μου, με πόνεσε αλλά τελικά κατάφερε να το βγάλει».

Όπως κατήγγειλε και στην αστυνομία ο 90χρονος, ο δράστης δεν αρκέστηκε στο δαχτυλίδι. «Μου ζήτησε χρήματα και όταν έβαλα το χέρι στην τσέπη για να βγάλω 10 ευρώ να του τα δώσω, είδε τα χρήματα που είχα και μου τα άρπαξε . Δεν μπορούσα να αντιδράσω, αιφνιδιάστηκα, τα πήρε από την τσέπη μου, με έσπρωξε και εξαφανίστηκε τρέχοντας» περιέγραψε ο κ. Λιάκας και πρόσθεσε πως «τα συγκεκριμένα χρήματα, περίπου 500 ευρώ, τα είχα πάρει από την τράπεζα για να πληρώσω το πετρέλαιο στο χωριό».

Ο Νικόλαος Λιάκας, αν και μεγάλος σε ηλικία, προσπάθησε να τον κυνηγήσει δεν κατάφερε όμως να τον φτάσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!