Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
[Newsbeast]: Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

[Newsbeast]: Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Διπλή βλάβη βύθισε στο σκοτάδι πολλά σπίτια

Μετά από λίγες ώρες, το μεσημέρι της Πέμπτης (04.07.2019), περίπου στις 15:30 αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην Θεσσαλονίκη . Ειδικότερα, αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε τμήματα των περιοχών Αναλήψεως, Βούλγαρη και Μαρτίου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, που επηρεάστηκαν από διπλή βλάβη που προέκυψε σε υπόγειο καλώδιο Μέσης Τάσης, ανακοίνωσε οΔΕΔΔΗΕ .

Η πρώτη βλάβη στο υπόγειο καλώδιο προέκυψε περί τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο όπως επισημαίνει ο Διαχειριστής, προέκυψε και δεύτερη βλάβη περίπου δύο ώρες μετά, στερώντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα εφεδρικής τροφοδοσίας που υφίσταται στα υπόγεια καλώδια. Τονίζει ακόμη ότι τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό της διπλής βλάβης, ξεκινώντας τις εργασίες αποκατάστασης εν μέσω ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών, με δεδομένο ότι επρόκειτο για υπόγειο καλώδιο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και διαβεβαιώνει πως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!