Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: The Sun: Είναι ασφαλής η Ελλάδα για τους βρετανούς τουρίστες;
[Newsbeast]: The Sun: Είναι ασφαλής η Ελλάδα για τους βρετανούς τουρίστες;

[Newsbeast]: The Sun: Είναι ασφαλής η Ελλάδα για τους βρετανούς τουρίστες;

Το δημοσίευμα της βρετανικής ταμπλόιντ και η αναφορά στην έκρηξη στα Εξάρχεια

«Η Ελλάδα και τα νησιά της είναι δημοφιλής προορισμός για πολλούς Βρετανούς, αλλά είναι ακόμη ασφαλές να ταξιδέψει κανείς εκεί;», διερωτάται η βρετανική The Sun, αναφερόμενη ειδικά στην Αθήνα, τη Λέσβο και την Κω.

Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρεται μάλιστα στην έκρηξη που σημειώθηκε στα Εξάρχεια στις 12 Οκτωβρίου, παρατηρώντας πως, παρά το γεγονός ότι δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί, σημειώθηκαν ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη τα τελευταία χρόνια με κοινωνική αναταραχή και πολλές διαδηλώσεις έχουν οργανωθεί στους δρόμους της χώρας, κυρίως στην Αθήνα, και ειδικά στο Σύνταγμα και την Ομόνοια. Εξαιτίας αυτού οι τουρίστες έχουν προειδοποιηθεί για κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Παραπέμποντας στο Φόρεϊν Όφις, σημειώνει πως οι ταξιδιώτες καλούνται να αποφεύγουν τις κινητοποιήσεις και να ακολουθούν τις συμβουλές των τοπικών αρχών.

Όσον αφορά τη Λέσβο, την Κω και άλλα ελληνικά νησιά, αναφέρεται σε δραματική αύξηση του αριθμού των μεταναστών και των προσφύγων. «Η βρετανική πρεσβεία παρακολουθεί το ζήτημα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές ή συγκεκριμένοι κίνδυνοι για βρετανούς πολίτες που επισκέπτονται αυτά τα νησιά».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!