Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Τι θα ζητήσουν οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ
[Newsbeast]: Τι θα ζητήσουν οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ

[Newsbeast]: Τι θα ζητήσουν οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ

Τι αναμένουν να ακούσουν κατά την ομιλία του στα εγκαίνια

Τις προτάσεις τους για την τόνωση της επιχειρηματικότητας, αλλά και για την ενίσχυση της εξωστρέφειας, θα καταθέσουν σε λίγες ώρες στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη , οι παραγωγικοί φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, στη διάρκεια των διαδοχικών συσκέψεων, που θα πραγματοποιηθούν στο Διοικητήριο, ενόψει της 84ης Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ). Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι διοικήσεις των φορέων εξηγούν παράλληλα και τι περιμένουν να ακούσουν από τον πρωθυπουργό, κατά την ομιλία του στην τελετή των εγκαινίων της ΔΕΘ, στις 7.30 το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης».

Στην ανάδειξη τριών ζητημάτων που θεωρεί μείζονος σημασίας για την επιχειρηματική κοινότητα της Βόρειας Ελλάδας, θέτει προτεραιότητα ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ). Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, δρ Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, το πρώτο από αυτά τα ζητήματα αφορά στη δημιουργία του «Enterprise Macedonia» για την ισχυροποίηση του Macedonian Brand, με τη συμμετοχή των τριών μακεδονικών περιφερειών (Κεντρικής, Δυτικής και Ανατολικής) του ΣΕΒΕ, του Συνδέσμου Βιομηχανιών (ΣΒΕ) και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), καθώς και με τη συμμετοχή των Υπουργείων Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και Εξωτερικών.

Κατά τον κ. Κωνσταντόπουλο, οι μακεδονικές επιχειρήσεις σκέφτονται παγκόσμια αλλά δρουν τοπικά, προωθώντας τα μακεδονικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο με όπλο την άριστη ποιότητα, την παράδοση και τη χιλιόχρονη ιστορία τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!