Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Τέλος το «166» για την Ηλεία, μέσω Πάτρας οι τηλεφωνικές κλήσεις για διακομιδή ασθενών
[Newsbeast]: Τέλος το «166» για την Ηλεία, μέσω Πάτρας οι τηλεφωνικές κλήσεις για διακομιδή ασθενών

[Newsbeast]: Τέλος το «166» για την Ηλεία, μέσω Πάτρας οι τηλεφωνικές κλήσεις για διακομιδή ασθενών

Όποιος καλεί ακούει κα ηχογραφημένο μήνυμα για τα εφημερεύοντα νοσοκομεία

Σε μια νέα πραγματικότητα πρέπει να προσαρμοστούν οι Ηλείοι που χρησιμοποιούν το ΕΚΑΒ , αφού πλέον η κλήση στον γνωστό αριθμό «166» συνδέεται με το τηλεφωνικό κέντρο της Πάτρας και όχι του Πύργου, ενώ θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή περίπου 20 δευτερόλεπτα, για να ακούσουν το ηχογραφημένο ενημερωτικό μήνυμα για τα εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

«Εκατόν εξήντα έξι: Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας. Εφημερεύοντα νοσοκομεία: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. Τρίτη-Πέμπτη και Κυριακή το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας. Για οτιδήποτε άλλο παρακαλώ περιμένετε». Αυτό είναι το μήνυμα που ακούει εδώ και δυο μέρες όποιος καλεί το ΕΚΑΒ, γεγονός που αν μη τι άλλο έχει προκαλέσει αναστάτωση, καθώς πολίτες της Ηλείας, ειδικά οι ηλικιωμένοι, είχαν εξοικειωθεί με την άμεση επαφή με τους διασώστες της Ηλείας.

Διασώστης του ΕΚΑΒ Ηλείας δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ότι η σταδιακή κατάργηση του τηλεφωνικού κέντρου στον Πύργο θα επηρεάσει την αμεσότητα επέμβασης στα περιστατικά και δεν αποκλείεται να επιφέρει κενό συντονισμού, αφού θα πρέπει το τηλεφωνικό κέντρο της Πάτρας να μάθει την ηλειακή γεωγραφία ώστε να ανταποκριθεί επαρκώς.

«Πλέον μια κλήση στο 166 θα βγαίνει στο τηλεφωνικό κέντρο της Πάτρας και από εκεί θα μας τη διαβιβάζουν στην Ηλεία για το πού θα πρέπει να πάμε, αφού πρώτα χαθούν 20-25 δευτερόλεπτα λόγω του ηχογραφημένου μηνύματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!