Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους υπουργούς του
[Newsbeast]: Τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους υπουργούς του

[Newsbeast]: Τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους υπουργούς του

Ο Κ. Μητσοτάκης έχει σχηματίσει σαφή εικόνα ακόμη και για τα ήσσονος σημασίας ζητήματα κάθε χαρτοφυλακίου

Τουλάχιστον ένα ακόμη μήνα θα διαρκέσουν οι κατ’ ιδίαν επαφές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με καθέναν από τους υπουργούς του μέχρι να σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για την πορεία του κυβερνητικού έργου μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Όπως δηλώνει άνθρωπος από το Μέγαρο Μαξίμου που βρίσκεται κοντά στον πρωθυπουργό, «ο γύρος των συναντήσεων με τις πολιτικές ηγεσίες όλων των χαρτοφυλακίων προγραμματίζουμε να ολοκληρωθεί τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου».

Θυμίζουμε ότι ήδη έχει συναντηθεί μεταξύ άλλων με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη , τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση και έπεται φυσικά συνέχεια, απλώς κάποια από τα ραντεβού θα προγραμματίζονται ακόμη και την τελευταία στιγμή λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων του πρωθυπουργού εντός και εκτός Ελλάδος.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ότι η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει καθώς έχουν περάσει σχεδόν επτά μήνες από την ημέρα που η Νέα Δημοκρατία ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας και πλέον λάθη και παρεκτροπές δεν δικαιολογούνται.

Αυτό που ζητάει είναι να περαιώνονται το συντομότερο δυνατό οι εξαμηνιαίοι στόχοι που θα τίθενται κάθε φορά. Στις συναντήσεις που πραγματοποιεί αυτό το χρονικό διάστημα συζητάει με τους υπουργούς τους στόχους της περιόδου Ιανουαρίου – Ιουνίου 2020 και φαίνεται πως έχει μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το έργο που παράγει κάθε στέλεχος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!