Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Σβίγκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη
[Newsbeast]: Σβίγκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη

[Newsbeast]: Σβίγκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη

«Οι προοδευτικοί πολίτες γνωρίζουν τι σήμαινε για τη χώρα η συγκυβέρνηση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ»

Έκκληση στους πολίτες να συστρατευθούν σε ένα προοδευτικό μέτωπο, απηύθυνε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου , σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Στιςεθνικές εκλογές , είπε η κ. Σβίγκου, «θα παρουσιάσουμε το κυβερνητικό μας έργο, θα παρουσιάσουμε όλα όσα έγιναν δυνατά στο πλαίσιο μιας πολιτικής, η οποία έλαβε υπόψη της, τόσο την ανάγκη σταθεροποίησης της οικονομίας και εξόδου από το μνημόνιο, όσο και τις ανάγκες των ανθρώπων. Το επόμενο διάστημα θα μιλήσουμε για την ανάπτυξη και τι κάνουμε από εδώ και πέρα. Για τα μεσαία στρώματα και τη νεολαία και πώς σε αυτήν θα δοθούν περισσότερες ευκαιρίες. Πώς θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων, πώς θα δώσουμε ευκαιρίες ώστε να γυρίσουν πίσω στη χώρα τους. Πώς θα ενισχύσουμε την καινοτομία και θα μιλήσουμε για μια παραγωγική ανασυγκρότηση η οποία θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα αυτής της χώρας».

Η κ. Σβίγκου υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη «γιατί είμαστε αυτοί οι οποίοι καταφέραμε να βγει η χώρα από τα μνημόνια και καταφέραμε να σταθεροποιηθεί η οικονομία. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι θα φέρει 4% ανάπτυξη, όταν η δική του κυβέρνηση, δεν μπορούσε να πιάσει κανένα στόχο ως προς την ανάπτυξη ή ως προς τα πλεονάσματα, μην ξεχνάμε ότι εμείς βρήκαμε μια χώρα με 28% ανεργία και με 25% μείωση του ΑΕΠ».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι το πρόγραμμα του κόμματος «συμπεριλαμβάνει τα ασθενέστερα στρώματα, συμπεριλαμβάνει τα μεσαία στρώματα, συμπεριλαμβάνει τη νεολαία, γιατί όλοι μαζί οφείλουμε να δημιουργήσουμε την Ελλάδα μετά τα μνημόνια, μια Ελλάδα στην οποία η ανάπτυξη και η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι αλληλένδετες έννοιες».

Για την τακτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία προς τις εκλογές, ανέφερε ότι «ένα κόμμα της Αριστεράς, οφείλει να έχει αδιαμεσολάβητη επαφή με την κοινωνία, γιατί όταν η πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης καθημερινά αναπαράγει δεκάδες fake news, ο καλύτερος τρόπος να τα πολεμήσουμε όλα αυτά και να επικοινωνήσουμε το έργο μας και τις ιδέες μας, είναι αυτός της αδιαμεσολάβητης επαφής με την κοινωνία. Ο στόχος που βάζουμε εμείς στο δρόμο προς τις εκλογές, είναι να δυναμώσουμε την παρουσία μας στις τοπικές κοινωνίες, όλα τα στελέχη του κόμματος και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές να οργώσουν την Ελλάδα και σε επικοινωνία με τους πολίτες να τους ακούσουμε, να ακούσουμε την κριτική, να ακούσουμε προτάσεις, να συζητήσουμε μαζί με αυτό τον κόσμο».

Η διένεξη στο ΚΙΝΑΛ απωθεί τους πολίτες

Η κ. Σβίγκου αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, λέγοντας ότι η διένεξη και εκατέρωθεν δηλώσεις μεταξύ του κ. Βενιζέλου και της κ. Γεννηματά απωθεί τους πολίτες – και εξήγησε: «Γιατί το αν κάποιος θα είναι στο Επικρατείας, το αν δεν θα είναι, το ποιος θα είναι τελικά, αυτά είναι πράγματα που στην καλύτερη περίπτωση δεν απασχολούν κανένα, στη χειρότερη απωθούν τον κόσμο από την πολιτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!