Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Σβίγκου: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αξιόπιστο σχέδιο για την ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας
[Newsbeast]: Σβίγκου: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αξιόπιστο σχέδιο για την ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας

[Newsbeast]: Σβίγκου: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αξιόπιστο σχέδιο για την ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας

«Την περίοδο ’10- ’14 χάθηκαν ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας»

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα ασφαλής, και αυτό έχει γίνει εφικτό εξ αιτίας των πολύπλευρων και στέρεων συμμαχιών που έχει οικοδομήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας, Ράνια Σβίγκου, απαντώντας στο ερώτημα για το εάν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας, για τις ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας, δήλωσε ότι στόχος της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας «είναι να δημιουργηθεί ένα σαφές ευρωπαϊκό μέτωπο υπέρ του διεθνούς δικαίου και ενάντια στις τουρκικές προκλήσεις οι οποίες δεν σέβονται το διεθνές δίκαιο, τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ελλάδας».

Σχετικά με το ζήτημα της σύγκλησης του ΚΥΣΕΑ, είπε ότι «το πότε θα συγκληθεί ένα θεσμικά προβλεπόμενο όργανο όπως το ΚΥΣΕΑ, το καθορίζουν οι ίδιες οι εξελίξεις, εξελίξεις τις οποίες οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε και με ψυχραιμία και με αποφασιστικότητα».

Κληθείσα να σχολιάσει τη στάση της ΝΔ, η κ. Σβίγκου είπε ότι «διάφορες προσεγγίσεις από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις τελευταίες ημέρες αλλά και από τον φιλικό Τύπο της Ν.Δ. που κατηγορούσαν για τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ είναι ανεύθυνες, γιατί οι ίδιοι που κατηγόρησαν τον κ.Τσίπρα για τα γρήγορα αντανακλαστικά του ως προς τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ, θα ήταν οι πρώτοι που θα έλεγαν ότι λιάζεται στην παραλία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αντί να προστατεύει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας».

Αναφερόμενη στα θέματα της ανάπτυξης, είπε πως «η ανάπτυξη προϋποθέτει σχέδιο, προϋποθέτει μεθοδικές κινήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!