Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Στο νοσοκομείο τρεις νέοι μετά από δάγκωμα σαρκοφάγου πλάσματος
[Newsbeast]: Στο νοσοκομείο τρεις νέοι μετά από δάγκωμα σαρκοφάγου πλάσματος

[Newsbeast]: Στο νοσοκομείο τρεις νέοι μετά από δάγκωμα σαρκοφάγου πλάσματος

Η περιπέτειά τους και η έλλειψη εφημερεύοντα δερματολόγου

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τρεις φίλοι που είχαν πάει την Τετάρτη 28 Αυγούστου στην παραλία του Ποταμού στην Επανομή.

Πλησιάζοντας στην παραλία αντιλήφθηκαν ότι λίγα μέτρα μέσα στο νερό ξεκινούσε μία σειρά από βράχια σε όλο το μήκος της ακτής. Θεωρώντας ότι κολυμπώντας θα περάσουν από το δύσβατο σημείο βούτηξαν και μετά από λίγα δευτερόλεπτα αισθάνθηκαν έντονους πόνους.

«Ήταν αδύνατο να συνεχίσουμε το κολύμπι, έτσι επιλέξαμε να βγούμε προς τα έξω, αφού υποφέραμε πραγματικά και οι τρεις» περιγράφουν στο ThessNews . Κοκκινίλες, αισθητό πρήξιμο, δυνατό τσούξιμο, φαγούρα και ένα ανυπόφορο αίσθημα καψίματος τους δημιούργησαν πανικό.

Άμεσα πήγαν και οι τρεις στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».

«Το νοσοκομείο είναι πραγματικά αρκετά παλιό και η κατάσταση αρκετά άσχημη. Πολλοί ασθενείς στοιβαγμένοι στην είσοδο, ο καθένας να υποφέρει με το δικό του πρόβλημα στο έλεος της αναμονής. Δίνουμε τα στοιχεία μας και εξηγούμε το τι μας έχει συμβεί. Η νοσοκόμα έδειχνε αρκετά πρόθυμη να μας βοηθήσει ώστε να μας δει κάποιος χειρουργός. Περιμέναμε γύρω στη μισή ώρα ώσπου φώναξαν τα ονόματα μας. Το λευκό παραβάν άνοιξε και περάσαμε σε ένα τύπου ιατρείο με νεαρούς γιατρούς που έδειχναν αρκετά κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, μην μπορώντας να αντιμετωπίσουν τα τόσα πολλά περιστατικά» περιγράφουν οι τρεις νεαροί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!