Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Στο εισαγγελικό μικροσκόπιο και πάλι τα δάνεια των κομμάτων
[Newsbeast]: Στο εισαγγελικό μικροσκόπιο και πάλι τα δάνεια των κομμάτων

[Newsbeast]: Στο εισαγγελικό μικροσκόπιο και πάλι τα δάνεια των κομμάτων

Ο οικονομικός εισαγγελέας ζήτησε τα πρακτικά της Βουλής με την κατάθεση Στουρνάρα

Στο μικροσκόπιο του οικονομικού εισαγγελέα μπαίνουν και πάλι τα δάνεια κομμάτων με αφορμή την κατάθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στην επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

Ο οικονομικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε τα πρακτικά της Βουλής με στόχο να εξετάσει το ενδεχόμενο αναψηλάφησης της υπόθεσης η οποία έχει μπει στο αρχείο. Ο εισαγγελικός λειτουργός φέρεται ότι θα εξετάσει κάτω από άλλο πρίσμα την υπόθεση μετά την κατάθεση Στουρνάρα – υπεύθυνος υπουργός Οικονομικών το 2013- που δήλωσε πως η τροπολογία, που πέρασε από τη Βουλή το 2013, και έδινε ασυλία στα στελέχη των τραπεζών για δάνεια που έδωσαν, δεν αφορούσε τα κόμματα.

Έτσι, δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις καθώς στο κάδρο της υπόθεσης που αφορά δάνεια άνω των 250 εκατομμυρίων ευρώ μπαίνουν και πάλι 50 τραπεζικά στελέχη και τουλάχιστον 10 πολιτικά πρόσωπα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο ποινικής δίωξης στην περίπτωση που προκύψουν στοιχεία σε βάρος τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!