Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: «Ναι» στην πρόταση νόμου του ΚΙΝ.ΑΛ. για θεσμοθέτηση 13ης σύνταξης θα πει ο ΣΥΡΙΖΑ
[Newsbeast]: «Ναι» στην πρόταση νόμου του ΚΙΝ.ΑΛ. για θεσμοθέτηση 13ης σύνταξης θα πει ο ΣΥΡΙΖΑ

[Newsbeast]: «Ναι» στην πρόταση νόμου του ΚΙΝ.ΑΛ. για θεσμοθέτηση 13ης σύνταξης θα πει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η αξιωματική αντιπολίτευση με τη στάση που θα κρατήσει στη Βουλή, θα επιδιώξει έστω και εμμέσως να προσεγγίσει το κόμμα της Φώφης Γεννηματά

Έτοιμος να στηρίξει την πρόταση νόμου που θα φέρει στη Βουλή το Κίνημα Αλλαγής περί θεσμοθέτησης της 13ης σύνταξης ε μφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ .

Όπως μαθαίνουμε, σε μια από τις πολλές συσκέψεις που πραγματοποιεί ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους συνεργάτες του στην Κουμουνδούρου, συζητήθηκε και το θέμα αυτό και αποφασίστηκε να βάλουν «πλάτη» στην πρόταση της κ. Φώφης Γεννηματά.

Αυτό θα γίνει για δύο λόγους. Καταρχάς γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ούτως ή άλλως συμφωνεί με την παροχή 13ης σύνταξης και δεύτερον επειδή με το να υπερψηφίσει η Κοινοβουλευτική του Ομάδα την πρόταση αυτή, επί της ουσίας κάνει ένα ακόμη βήμα προσέγγισης προς το ΚΙΝ.ΑΛ.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Κουμουνδούρου επιθυμεί να έχει δίαυλο επικοινωνίας με το κόμμα της κ. Γεννηματά στο πλαίσιο της πολυσυζητημένης διεύρυνσης που επιδιώκει ο κ. Τσίπρας ενόψει και του συνεδρίου της άνοιξης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!